Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ma ok...uvijek se ljeti krecemo u copru od 3-6 jedinki pa ako ne dozivi ljeto imacemo jedno mjesto upraznjeno  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Žorž

maverick

A volio bih da vecina dozivi toliko smijeha i zaebancije koliko to dozivimo mi... :stripii: Zato čamci i nisu samo čamci zato prijatelji i nisu samo prijatelji ..i zato cemo i od ove Darkove kante napraviti ozbiljno plovilo ...ima da mu i Jura zavidi  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Citat: Darko  u Veljača 04, 2016, 20:22:56
biće sređeno sve , nežurimo nigdje  :ok: , ja svaki dan minimalno 1-2 h provedem u podrumu i nešto mjerim , pripremam , mjenjam , krpam ,brusim , preslagujem ....

Baš se i nevidi nešta . Ti samo zajeb... Gocu  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Mariorhr

Ako su cuga i klopa u pitanju javi kad pređemo na led rasvjetu za borbeno plovilo  :stripii: :stripii:

Darko

biće rasvjete u njemu za jednosobni stan  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

alexdja

A neki natpis sa strane..

Npr....

Sharko by Darko

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Što by Darko...pa on je najmanjen radio na njemu  :stripii:

mlb

Sve je ok samo mi se ne sviđa boja led rasvijete , puno bolje bi mu sjela bordel crvena od one romantično plave  :stripii: :stripii:

Darko

o bojama lampica nećemo još , samo neznam di da ugradim onu disco kuglu i šipku za ples   :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

pajdo77

na slikama mi ne izgledate baš neuhranjeno,možda da pitam sina umjesto štange da nabavi stup ulične rasvjete pa imate i svijetlo i motku oko koje se možete vrtiti a da ju ne savijete :stripii:

ibro dirka

Citat: Darko  u Veljača 06, 2016, 16:33:33
o bojama lampica nećemo još , samo neznam di da ugradim onu disco kuglu i šipku za ples   :stripii:

Imaš u chipoteci disco kuglu i motor za istu...

maverick

Koliko košta ta disko kugla...i jeli ima na 12 v ...da kupim jednu i da mu donesem na poklon  :stripii:

ibro dirka

Hhhhh pogledam u pon pa ti javim. Radim lokal odmah pored chipoteke...

Eo ima link

http://www.chipoteka.hr/artikl/123384/disko-kugla-sa-zrcalima-20-cm-valueline

Mariorhr

Evo taman za kabinu i još na 12V...mislim da imam negdje jednu samo moram pronaći  :stripii: :stripii: