RUKOMET

Autor No, Siječanj 21, 2016, 21:59:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Nesto si krivo stisnio.. :eek:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: Darkestrah  u Siječanj 22, 2016, 20:07:22
Citat: mario123  u Siječanj 22, 2016, 10:58:12 Francuzi su spori

Kladio bi se u 100 eura da je Narciss brži na sto metara od svih iz Gobceve repke, i da ima veci odraz...bez obzira što je u poznim rukometnim godinama :hi:

Ne treba zaboraviti da su Francuzi aktualni svjetski, europski i olimpijski prvaci, nisu slucajno, za ovu Gobcevu repku pravi turnir pocinje tek sutra pa do kraja, ovo do sada nisu bile top reprezentacije i amen, od sutra ce igrati samo sa vrhom (pa dokle stignu) :thumbsup:

A vec sada se da citati, cuti neka glupa spika o sucima, kradjama...klasika kod nas, godinama nismo uzeli medalju zahvaljujuci Gobcu i ostatku bagre koja na totalno perverzan nacin odabire igrace, pazi, Renato Sulic kao najbolji pivot lige prvaka godinama nema mjesta u reprezentaciji? :rofl2:
Da je jedini takav slucaj unazad desetljece bilo bi i dobro, nažalost nije :thumbsup:

Volio bi da sutra dobiju Francuze, ali teško, niti su kladionice nešto sklone ovoj repki, a buduci da mnogi prognoziraju pobjedu Hrvata požurite u kladaru, koeficijent je skoro 4 :headbang:

u rukometu jako puno suci mogu odigrati ulogu..to je istina pričali to mi ili neko drugi...ne zaboravimo 2009 di su nas pred domaćom publikom pokrali u finalu sa francuzima....

P.S. nikad ne idem tražiti alibi treba se pošteno potuči i muški odigrati pa ako izgube niko ne može ništa prigovoriti...

pajdo77

Dravski upravo tako,pohrvaj se,daj koliko možeš pa ako se i izgubi i to je sastavni dio sporta. Francuzi su vrh svjetskog rukometa no i oni su ljudi,samo bez straha ući u tekmu pa kako bude.

nekinho

Već sam rekao, ako je pristup pravi, ako se dečki bore do zadnje minute i do zadnje lopte, onda se može i izgubiti...Iako sve mi se čini da ova naša mladost, ovi dečki imaju nešto posebno što do sada nisam nikad primjetio, tko god uđe unutra igra kao i ovaj koji je izašao, druga ekipa ista ko prva, lete po terenu, daju dosta laganih golova iz kontre, u obrani ako se potuku onda su u igri. Nisam na ovom prvenstvu gledao Francuze, ali osjećam da bi mogli sutra preko njih u polufinale... Ajmo kauboji!!!  :hello2:

mario123

Ja sam ih gledao imaju karabatica,narcisa,abaloa,sorajdoa(pivot) i omeyera.
Ostali su svi neki novi klupa im je losija nego nasa to su i sprem i dzomba rekli, imamo siru klupu od njih.
Samo brzooo i agresivno i padaju francuzi ja sam uvjeren u to..Nemogu docekat sutra  :hello2:

mario123

Pozelimo deckima srecu :headbang: eo i u studiju su euforicni, ja ko na iglama cijeli dan cekam utakmicu.

pajdo77

Ja sam danas planinario po terasi i tavanu vrteći antenu da bih dobio sliku i gledao tekmu jer mi pandrknio satelit. Ako naši odigraju loše a ja se napatio i smrzo zbog slike bolje da mi ne dolaze na oči. :baba:

mario123

2min covjek 2metra od ovog sto je fauliran ovaj sudac je debill

Sg.Pepper

Kao sto rekoh govno pocelo braniti i mos se slikat!
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Gotovo,odoše na 4 razlike i nema više rukometa.

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

rj

šta sam rekao ....
nisu to makedonci  :no:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Rekao sam i prije i za vrijeme tekme da ako se odljepe samo 2-3 gola razlike zaboravi više igru. Sve se raspadne..blokada,preveliki respekt ili nešto treće ne znam. Nema pravog vođe da digne ekipu a i psiholog je davnih dana sastavni dio svlačionica.