RUKOMET

Autor No, Siječanj 21, 2016, 21:59:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mario123

Dok je Omejer tu nema nama pobjede. Nisu oni toliko bolji od nas sve ove godine,ali ovaj covjek cini razliku svaki imalo slabiji sut obrani.. Da nasi golmani obrane 70% koliko i on,mi bi dobili sve utakmice..Jednostavno lik je zvijer obrani 20lopti(10zicera)  nasi golmani 5 i mos se slikat..Jos na tih 20lopti nam zabije i gol :uf:  :hi:

pajdo77

Kad se baja od 120 kila mišića odrazi teško je i obraniti puno toga bez dobrog bloka ali ako sam dobro zapamtio pri rezultatu od 28 golova za Francuze mršavih pet obrana za Halilovića,malo je premda ne možemo svaliti krivicu na golmane isključivo. Svi su slabo odigrali i to je to.

No

Citat: Sg.Pepper  u Siječanj 23, 2016, 18:46:44
Kao sto rekoh govno pocelo braniti i mos se slikat!

Kolega ne bi se složio,nije to  :ok:. Čovjek je jako dobar golman.Ljudi su bili bolji i ja im čestitam.
Naši su izgubili pa šta.Sutra je novi dan. 

nekinho

Nema nam druge nego čestitati, šutiti i raditi i čekati da doktor Omeyer ode u mirovinu...ali kako brani bojim se da neće još dugoooo.... Djedica je pokazao još jednom što znači za ekipu pravi golman. Ne kažem da naši nisu dobri ali razliku čini obrana onih 10 zicera koje mi njemu nismo zabili...

Sg.Pepper

Ma daleko od toga da nisu bolji i ja im isto cestitam, ali mi nije jasno da on svaki ali bas svaki put protiv nas brani moguce i nemoguce i to im dovoljno da odu na par razlike i onda mi pucamo to je nasa stvarnost! Protiv nas da povedu Havaji 5razlike mi bi pukli i to je tako, tuzno ali istinito
dec d vej aj lajk it....

ibro dirka

Francuzi su nam izgleda kobni na svakom terenu...

pajdo77

već smo mogli protiv Poljaka voditi bar 10 razlike. Kako ne koristimo šanse koje nam se ukazuju ja ne vjerujem. Poljaci nikakvi.

Slaven

Citat: nekinho  u Siječanj 23, 2016, 21:13:12
Nema nam druge nego čestitati, šutiti i raditi i čekati da doktor Omeyer ode u mirovinu...ali kako brani bojim se da neće još dugoooo.... Djedica je pokazao još jednom što znači za ekipu pravi golman. Ne kažem da naši nisu dobri ali razliku čini obrana onih 10 zicera koje mi njemu nismo zabili...

Znas sta, ona recenica di spominjs djedicu, a on ima oko 40, mi se bas i ne svida  :icon_scratch: :stripii:

pajdo77

Zato se i prehladio što se sprdo "djedicama",djedice prave špagu po parketu sa 40 godina a on četiri dana u kinderbetu :rofl2:

mario123

:hello2: :toothy9:  :hello2:  :clap2: POLJSKA - HRVATSKA 10-21

Rap

pajdo77

27:13 ajde sad pamet u glavu. :hello2:

Slaven

Rap

Tko kaže da nije zasluženooo 37:23!!!!  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

maverick

Slom živaca sam dobio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"