Zaključavanje poklopca motora

Autor maverick, Veljača 04, 2016, 20:55:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Često me pitaju da napravim neko rijesenje da se zakljucava poklopac VB-a kao kod tomosa recimo...ima li netko neko jednostavno rijesenje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

na moru sam jednom vidio ko neki kavez od flaha da covek ima na motoru sa lokotom.kontam da ga mora skidat kad se vozi.

mlb

Ma da se to napraviti od inox šipke recimo fi5 kao one što koristimo za sidroda ne izgleda gadno ! I nemora se ni skidati dok nemoraš skidati kapu!

rj

Citat: maverick  u Veljača 04, 2016, 20:55:03
Često me pitaju da napravim neko rijesenje da se zakljucava poklopac VB-a kao kod tomosa recimo...ima li netko neko jednostavno rijesenje

na zadnjoj strani kape (gdje nasjeda na motor) pop nitnama učvrstiš inox L profil ili saviješ lim po potrebi (zavisi o tipu motora) također učvrstiš lim u tjelo motora ...mali lokot i to je to
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mlb

Može i tako ali moraš bušiti po motoru

jura

Na zalost pravog rijesenja osim kaska nema, sve te vase uratke majstor otkljuca za minut  :rofl2:

rj

to je zaštita protiv "kokošara" ukradu svećicu ....lulicu ..."maher " uzme cjeli motor :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Bez lokota?  :icon_scratch:

Ako si mislio neku bravicu, možda neko od rešenja za staklena vrata da ideju...  :sha:

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Pa da trebalo bi nesto slično...ali mora od inoxa...i da ne zvecka...znači MRZIM zveckanje na čamcu  :stripii: