Drevna medicina

Autor maverick, Veljača 06, 2016, 16:07:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Japanska drevna medicina kaže da je svaki prst povezan s određenim organom u tijelu te da se na poboljšanje rada tog organa i uklanjanje nekih uobičajenih zdravstvenih boljki, poput glavobolje i zatvora, može utjecati putem određenog prsta

Svaki prst na našoj ruci, prema alternativnoj medici, povezan je s nekim organom te s određenom fizičkom boli. Kako biste tu bol otjerali, trljajte određeni prst i vrlo brzo bi se simptomi trebali ublažiti ili čak nestati. Dovoljno je samo 60 sekundi trljanja da osjetite promjenu na bolje.

"Japanska drevna medicina kaže da se neke uobičajene zdravstvene boljke, poput glavobolje i zatvora, mogu ukloniti trljanjem određenog prsta"

Doznajte koji prst morate trljati s obzirom na to koji vas zdravstveni problem muči:

1.   Palac je povezan sa srcem i plućima. Masirajte ovaj prst kada osjetite da vam srce kuca (pre)jako te kada se zadišete pa ostajete bez zraka.

2.   Kažiprst je povezan sa bubrezima i mjehurom. Masirajte ovaj prst kada vas muči zatvor ili proljev. Masirajte ga i u slučaju da imate probleme sa slezenom i želucem.

3.   Srednji prst povezan je sa žučnom vrećicom i jetrom. Masirajte ovaj prst kada vas muči nesanica, migrena ili kada vas tijekom vožnje uhvati mučnina.

4.   Prstenjak je povezan s debelim crijevom. Masirajte ovaj prst ako vas muči glavobolja, migrena te ukočenost i bol u vratu što može biti posljedica slabe cirkulacije.

5.   Mali prst je povezan s tankim crijevom. Masirajte ovaj prst kada osjećate tjeskobu i nervozu.

Dodatan savjet: U našim dlanovima nalazi se puno živaca pa ako želite pospješiti svoje zdravlje jednostavno – pljesnite rukama.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Sg.Pepper

Svaka cast! Sad cekam Pajdu da pusti komentar :)
dec d vej aj lajk it....

maverick

Pajdo mozes jedino pimpaća masirati ... :stripii: ali tema je ozbiljna pa pokusajte nekad kad imate vremena  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Kod mene funkcioniše jedino drevni srednji prst.  :thefinger: ili dva.  :rofl2:

OK OK, probaću sledeći put nekom da pokažem mali prst,
nadam se da neće pogrešno shvatiti.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

pajdo77

Čitam ja i da se Japanci najmanje seksaju od svih naroda na kugli zemaljskoj,svaki četvrti i nakon tridesete junfer i da imaju najmanje kurcike u svemiru al se time ne hvale. Bitno da oni hodaju okolo i znaju koji prst masirat ako imaš svrab na guzici a Japanke umiru ko junferice,lud narod do zla boga. :baba:

fire193

Dok na ruci imam prst ne mora da bude čvrst..

Slaven

Kad sam cito ovu medicinu kako su redali brojevi i prsti sve sam se ponado da ce biti koji za tvrdocu, kad ono klinac sve neki bubrezi i digerice :toothy9:

Žorž

Ima,uzmeš sa dva prsta malu plavu i udri :stripii: :rofl2:

maverick

:stripii: Ne znam sta bih vam ni odgovorio, svaki komentar je poseban za sebe... :stripii: ja se potrudio da se besplatno lijecite , da ne morate placati participaciju a vi o japankama... :stripii:

nele01

Krajem prosle godine razbolim se i pocnem da pišam morzeovom azbukom (ucesatlo mokrenje, nocno mokrenje, bol u donjem delu leđa, noge ko ledenice,......) i nakon vađenja krvi, i ultrazvuka konstatuju mi upalu prostate (7 dana o dlekara do lekara). Cele novogosnje i bozicne praznike sam prelezao, (antibiotici citeral 500 mg na svakih 12h, i svasta jos nesto, cajevi uva, brusnica), i sve u svemu to se kao sredi i ja kao izlecen. Odem 15.01. u lov, i posle toga samo sam jednom prosetao do Dunava i opet sve isto, znaci katastrofa, i tu pocnem malo da citam (pun mi q...c lekara i lekova) i naletim na par clanaka o jednoj travi-biljci. Trava se zove: VRBOVICA (SVILOVINA), i ja zaprepascen da mi nijedan lekar, apotekar nije spomenuo tu travu. Uglavnom poceo sam da pijem caj od VRBOVICE (SVILOVINE), i vec posle 2 dana olaksanje, a posle 7 dana nema ustajanja nocu, nema nikakvih bolova,....

Caj u bilo kojoj prodavnici prirodne hrane kosta 100 gr = 88,00 din, (u apoteci oko 100,00 din = 100 gr, smešno), a pije se jedna šolja ujutru na prazan stomak, i jedna šolja caja uvece pre spavanja. Caj se sprema tako što na 2-3 dl vode dodate jednu supenu kašiku VRBOVICE (SVILOVINE), i ostavite da odstoji 10-15 min, pa ga onda procedite i pijete. Caj je blagog oporog ukusa, ja ga pijem bez ikakvih dodataka. Nema potrebe da se pije u vecim kolicinama.

Ja Vam svima preporucujem ovaj caj, pogotovo sto nema nikakve propratne nuspojave, i negativne posledice. Ako Vam treba bilo kakava informacija samo se javite.

Sg.Pepper

Kad se vec ovdije pise o biljakama koje lijece, da priupitam pa mozda netko zna:
Sitacija je sljedeca: 1998god sam fasovao herpes na oku (prvo je bilo iza uha i prenijelo se u oko zbog majmuna od doktora) i sada svake godine u proljece i jesen a nekad i izmedju mi se upali oko! To traje od 5-15dana, svrbi, boli glava, pece oko, zivcen ko pas itd! Lijecenje ide tako da dobijem virolex mast, tobrex kapi i masti i trpi, to se zaljeci ali ne izljeci i bude dobro opet do sljedeceg puta (isiba me vjetar npr) i opet se pojavi, uvijek na istom mjestu lijevo oko! Evo i trenutno nisanim slova na tipkovnici! E sad mene zanima dali neko zna mozda nekog travara, šamana, egzorcistu i sl da bi mozda mogao rijesiti me te muke, svejedno gdje Hr, BiH, Srb! Svaka pomoc i informacija je dobrodosla!
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Oko je to moj Peperu,ne bih se ja zezo pa išao kod nekog zato što se okolo priča da on zna znanje. Nisu to šuljevi pa ako pomogne-pomogne,nije se imalo šta zajebat. Zato prijatelju savjetujem maksimalan oprez :hi:

Sg.Pepper

Znam pajdo, nebi mu ja dao da prcka po mom čarnom oku, ali mislim da mozda ima kojekakvih cajeva i slicnih stvari sto ljudi rade da ublazi to malo. Da mi gura prste u oko to nema sanse
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Kažu da herpesa ima osam tipova ili vrsta. Za svaki tip ima sigurno neka krema i slično. Ima puno tih biljnih ljekarni pa poguglaj malo,ipak njihove proizvode kontoliraju te su samim tim sigurni za ljudsku upotrebu,sigurnije nego ovako na slijepo uzimati nešto,ajde da to nisu oči pa čovjek ispere namazano mjesto i dobro. Ovako pet puta provjeri nego nešto misliš staviti ili ukapati,dosta je da se jednom zahebeš i napravio si štetu za cijeli život.Dakle ako misliš prirodno najsigurnija je biljna ljekarna