Akumulator za sonar

Autor zvona, Veljača 08, 2016, 10:33:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dukulele

Super mi je drago kak me prcate :) I neka, ja malo zabrijem, al velim - nece se nista baciti u propast. Posluzit ce to u druge svrhe.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

Savjeti su sasvim ok.
Brzo sam i ja presao s orasja na nesto ozbiljnije. Tak ce i kod tebe to biti samo si jos ne zelis priznat :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Polako...ti si preskocio jednu stepenicu...slijedeca faza je kabina za orasje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Ne, sljedeća je faza da šefika odobri investiciju ili da zajedničke novce.  :stripii: :stripii:

Dukulele

Aahahhahaa, ma sve je moguce, no vidjet cemo kako ce biti ove godine s izlascima i avanturama - ako budem utilizirao plovilo neki konkretniji broj sati - iduce godine bi mogao iskamciti nesto bolje. A Sefika ko Sefika, morogat ce prvih dan-dva i kad zaplovi prvi put, sve ce mi oprostit :)

No

:uf: Eto što je ribič.

Raspita se malo za akumulator, koji mu možda ni ne treba i za dan dva, počne ozbiljno razmišljati da kupi "trajekt"  :stripii: :stripii:

:occasion14:

Harley

Što se tiče akomulatora da bude odličan za to sto ti trebaš nađi si akumulator od invalidskih kolica, nema na sebi klasične kleme, ima vijke za spajanje.
Takav novi ti je cca1400kn, aku je gel sa elektronikom na sebi.
Invalidi imaju pravo svake 2. g. na novi pa se stari prodaju za cca400-500kn

Poslano sa Save koristeći Tapatalk

Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Treba zvrcnit Matu Rimca i reć mu kakva je situacija,neka lijepo izvoli poslat jedan njegov da mu mi ne dolazimo na neki auto-šou i počnemo po mraku kopat po autu tražeći akumulator. Sve se bojim da nema jedan viška. Za njega to nije ništa a Duksonu baš takav treba. Kompenzirat ćemo to nekako kroz ribu,ljudi smo-dogovorit ćemo se :stripii:

majstor

Ko kupi akumulator od Rimca, dobi jahtu od 10 m gratis.  :stripii: :stripii: Ne dolazi na velesajam, nema novca.  :rofl2: :rofl2:

Harley

I to sa njegovim autima je prodavanje magle!!!

Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Neka njemu auti,nama treba struja

Dukulele

Aahahhaa, sto je najjace mogo bi ga i cimnit ;D  Pa nek ima struje!

@No - da, vidis ti to? Pocne s akulumatorom, zavrsi na kabinasu od petnaest metara i cuda kojekakva :D)))))

majstor

Citat: Harley  u Travanj 06, 2018, 09:53:48
I to sa njegovim autima je prodavanje magle!!!

Nije, imao je Bmw kockicu na struju prije desetak godina. Bio je klinac, ali je auto išao abnormalno u ono vrijeme.  :hi:

ljuska

Dobio ovu novu bateriju jel to može poslužiti za sonar i jel se to može puniti sa punjaćem za akumulatore ništa na njemu ne piše a navodno je 12 volti i 7 amper sati

maverick

Može i može....jedino ces vidjeti koliko ce ti trajati....ovisno o njegovom stanju i potrosnji sonara
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"