bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Batica

Cisto za informaciju.
Skoljke koje sakupljas sa povrsine vode, otvorene, mrtve, nisu zabranjenje.

Smithwick maniac

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

bb

Citat: umpahpah  u Srpanj 28, 2015, 17:44:45
Citat: bb  u Srpanj 28, 2015, 13:55:57
Školjka je meni super nakupim ih za čas a daje rezultate.
ŠKOLJKE SU ZAŠTIČENE VELIKE SU KAZNE SAMO DA NE BUDE "NISAM ZNAO" ONE SA PRUGAMA
stvarno nisam znao.a ko piše kazne za to?

umpahpah

Pekar iz Dva goluba u Višnjevcu
Citat: maverick  u Ožujak 01, 2015, 21:08:16
Dobro nam došao  :occasion14:

Citat: bb  u Srpanj 28, 2015, 21:01:07

Citat: umpahpah  u Srpanj 28, 2015, 17:44:45
Citat: bb  u Srpanj 28, 2015, 13:55:57
Školjka je meni super nakupim ih za čas a daje rezultate.
ŠKOLJKE SU ZAŠTIČENE VELIKE SU KAZNE SAMO DA NE BUDE "NISAM ZNAO" ONE SA PRUGAMA
stvarno nisam znao.a ko piše kazne za to?

bb

Ja tebe ništ ne kužim,mene samo zanima ko naplačuje kazne za školjke.

maverick

Ima policija koja obilazi Dravu i kaznjava one koji skupljaju skoljke  :stripii: Ma valjda nitko...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Ne ja sam mislio ako postoji tako šta da predam zamolbu za posao,vozam se po dravi i gledam ko kupi prstace

maverick

A to mozes...sam ne znam da li se plaća  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ako vidite nekoga sa čekićem u čamcu taj sigurno ne ide odbijat žbuku na bentu već razbijat stijene na dravi i trpat prstace u ceker :stripii:

miha

jučer nas počastila ophodnja ribočuvarska u belišću ,,,istina lagano pješački sa obale i sa velikim kanočalnikom na prsima (dalekozor).....mjesto rada Drava...

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Plut

Što me ne ubije to me ojača

TonyC

pajdo77

Ne vidim tu onu vunicu iznad udice. Meni rekli da treba i ja zamoto cjeli džemper al ćorak :stripii:,uglavnom svaka čast na ulovu

bole 78

pozdrav svim kolegama buckarosima.... :hi:  malo da osvezimo temu o buckanju :ok: Kod nas u Srbiji jos uvek je bucka profesionalni alat i mi ljubitelji bucke mozemo buckati samo na takmicenju uz vazecu rekreativnu dozvolu.Povodom toga mi smo u borbi za povratak bucke u rekreativne okvire oformili Srpski Savez Buckarosa u kojem trenutno ima 15 ribolovackih udruzenja iz cele Srbije....Ja organizujem takmicenje(24.07.2016) u mestu Grocka koje se nalazi na Dunavu na 20-tak km od Beograda,bilo bi mi zadovoljstvo da ugostim kolege buckarose iz Hrvatske na ovogodisnjem takmicenju...Za sve goste iz Hrvatske obezbedjen je besplatan smestaj i camac sa motorom na dan takmicenja,a dan pred takmicenje besplatan vodic i obilazak staze uz "trening" buckanja i pretragu terena sonarom.Ove godine glavna nagrada je nov plastican camac a bice jos dosta manjih nagrada i poklona uz odlicnu trpezu...za sve informacije mozete me kontaktirati na pp :hi: :hi: :hi:    a od ove godine clan saveza je i udruzenje iz Apatina koje ce takodje imati takmicenje u bucki na soma pocetkom jula meseca...