bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

miha

2.3. m hebote di ste našli tu dubinu ... :eek:

Blade78

Po ovom vodostaju 2.3m dođe kao Marijanska brazda  :stripii:
Ali što Pajdo kaze ako tko zna kako ga podesit na idealne postavke za našu vodu.

šajzika

Nemas sta tu podesavat puno. Lukova nema jer ti on pokriva  nekih 70cm na tu dubinu. Nadji rupu pa pregledaj sonarom i bit ce ti jasnije sve.

Spustite olovo i spagu kraj same sonde i nađite mamac ak hocete ono youtube iskustvo.
Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Da,preplitka voda i previsoka temp.vode.
Više od 26 stupnjeva.
Neaktivan je totalno i mrljavo uzima.
Ovog sam jedva danas nagovorio...

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Mifla

Kod nas na savi, somovi su na povrsini. Zderu krepale skoljke. Somovi do cca 10ak kg. Nizak i dugotrajno nizak vodostaj im je omogucio tu gozbu. Jedino veci somovi se love "normalno". Buckanjem bude produktivnije kad se vrate u normalan modus hranjenja...

pajdo77

Preključe na senk prijatelj i ja za tri sata pet komada,svi zajedno kilu,danas ja na bućku jedno pipanje. Dubina Drave ti ne dozvoljava da gurneš bućku cijelu u vodu,nema metar i pol vode gdje god se okreneš,bućkati na tu vodu nema smisla nit je moguće

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

Smithwick maniac

Veći je sa Drave, sa 3.5 m dubine.

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mifla

Otisao danas sezonu otvoriti. Desetak komada ulovio. Sve na glistu. Imao sam i par klenica 15ak cm, al na njih sam promasio jedan griz i jednog soma izgubio.

Garofeeder

Mifla

Relativno, sava ispod zagreba.

Garofeeder

baka

Ma folira se, ispituje te ovako okolo da sazna gdje tako grizu somovi  :tongue3:  :bye: .
Da budem iskren, kad si napisao da si uhvatio desetak somova za jedan dan i to na glistu, ostao sam paf  :eek:  :sha:, jer kod nas ovdje na praznoj Dravi i još više opustošenom Dunavu to je naučna fantastika.
Toliko ne možeš uhvatiti za cijelu godinu. 
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

ps

Osim kada ludo ide kao jesenas.

Garofeeder

Citat: baka  u Ožujak 20, 2023, 12:26:35 Ma folira se, ispituje te ovako okolo da sazna gdje tako grizu somovi  :tongue3:  :bye: .
Da budem iskren, kad si napisao da si uhvatio desetak somova za jedan dan i to na glistu, ostao sam paf  :eek:  :sha:, jer kod nas ovdje na praznoj Dravi i još više opustošenom Dunavu to je naučna fantastika.
Toliko ne možeš uhvatiti za cijelu godinu.

Jebiga, procito si me  :laughing5: