bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tićo

Ozbiljno koga da pišem za bućku...

maverick

Ja i Tunjo dolazimo, mislim da je rijesio čamac...ali javice se on vec
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Piši nad dvojicu, kolika je uplata? Reci cu Jovanu da ti donese lovu

Tićo

Citat: retfala  u Lipanj 21, 2023, 10:49:40 Piši nad dvojicu, kolika je uplata? Reci cu Jovanu da ti donese lovu
ništa nema uplate😀

Kugla

Idem na neki mini godišnji i vračam se 28.06. tada ću znati jel mogu doć, nadam se da neće biti kasno

Tićo

Citat: Kugla  u Lipanj 21, 2023, 17:51:21 Idem na neki mini godišnji i vračam se 28.06. tada ću znati jel mogu doć, nadam se da neće biti kasno
Nikad nije kasno :clap2:

Mifla

Odlucio poslije podne otic na par sati izgorit na suncu. Prvo borbe da klena uvatim. Hvatam samo ove kilu ipo  :laughing7:
Montiram i krecem...dizanja puno, griz samo jedan...i naravno da ga ne uspjevam zakucat kak spada  :veryangry: ...mali som mi nije bio u planu, inace bi skoljke i pijavice pripremio.

marina1983

SMT

Gde nestade ovaj Smithwick Maniac sa foruma??? Bucka negde, lomi ih :hi: ...

Već sam ga jednom zvao na bucku... Ako on dođje i ja ću se prijaviti da idemo zajedno... On neka bucka i lovi, ja ću voziti, zajebavati i primiti medalju za obojicu :stripii:  :hi:

Kugla

Nažalost na takmičenje nikako ne mogu, a male šanse da dođem barem vidjeti ekipu i pojesti i popiti nešto, jer taj vikend u mom selu tradicionalne Žetvene svečanosti, pa neki gosti i tako to, ali ko zna nije daleko pa možda barem na kavu se zaletim

SMT

Citat: retfala  u Lipanj 14, 2023, 12:11:51 Ove godine cu vas razvalit  :stripii:

Ugasili ste... Tico me prijavio... pravim ekipu... Javio se Mister No iz Norveske, ima sanse da stigne... Idemo on, Nidža i ja u čamac, Tico mi dao dozvolu za širu posadu... Nidža još ne zna, on ih traži, Mister No bucka, ja ništa ne radim jer ne znam...

pajdo77

Vama će skela ili kompa trebat do početka takmičenja koliko će vas se natrpat😂. Neka,što vas je više bit će bolja zahebancija.

Tićo

retfala

Citat: SMT  u Lipanj 28, 2023, 19:31:15
Citat: retfala  u Lipanj 14, 2023, 12:11:51 Ove godine cu vas razvalit  :stripii:

Ugasili ste... Tico me prijavio... pravim ekipu... Javio se Mister No iz Norveske, ima sanse da stigne... Idemo on, Nidža i ja u čamac, Tico mi dao dozvolu za širu posadu... Nidža još ne zna, on ih traži, Mister No bucka, ja ništa ne radim jer ne znam...
Druze teska metla vam se sprema, marijo vec uvježbava taktove sa bućkom

šajzika

Meni je Marijo pricao da ti Tunjo znas na bucku  odsvirat lepi grome moj .

Smt nek snimi to s novim ajfonom i poslije toga jagnje kak se vrti
Audentes fortuna iuvat