bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

A vidi ekipe  :occasion14: Baš mi žao što nisam uspio doći, na kraju gosti nisu došli  :veryangry:

SMT

Počinjemo...

pajdo77

Ja imam sve SK programe pa očekujem da se ubaci netko od vas u direktan prijenos😂. Samo lagano i uživajte do jaja. To druženje i zahebanciju ne može nitko platiti,neprocjenjivo  :icon_thumright:

maverick

Ja sam pokraden  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Prvo ovaj ozbiljni deo...

Svaka čast Tici na organizaciji... odziv, atmosfera, druženje, nagrade, klopa sve čista petica...
Nevoljno sam učestvovao ali sad mi bas drago..Ujedno i poziv svima ovde na forumu da se priključe sl godine na druženje...

Bravo brate! Nastavi sa ovim :hi:

Pobednici, drugi, treći, momci u treningu bucke, svaka čast za sve... :hi: Polomili frajeri :hi: ...

Ovaj momak iz pobedničke ekipe, ujutro na kafi pita gde da ostavi krupnog soma ako uhvati..  i uhvati čovek nekog 12-15 kg...  :stripii: Ja mislio, drogira se, jbt...  :stripii: Nek ne zameri na šali, mislim Vedran da se zove! Bravo dečko!

Sad ovaj preozbiljni deo....

Prva nagrada, kako je i najavio...Dečko koji obećava... Uveče u gradu ne može 3 runde izdržati, išao je ranije leci da bude spreman!Bio je soba do Hari Mata Harija, kaže da i bolje peva od njega!

Ja sam neregularno na vertikalu jednog dobio

Nisam hteo ugroziti pobednika!

Ovaj čovek u sredini se naradio a bio u gostima...Bucka celo pre podne na 40 stepeni, mi udarili nismo, mi bi samo kontru i nagradu da nam neko završi :stripii:  :hi:  Mi smo se sunacali, jeli, pili, kupali, mrsili strune i sopstvena muda ... O drugom, pojma nemamo i tu se ništa promeniti neće ni u budućnosti... Sto se mene tiče da me staviš u akvarijum sa somovima, ja ga na bucku ne bih upecao...  :stripii:

Nas drug Mister No... Kaže da sledeće godine zna sa kim će ići, a to nećemo biti mi... Razumemo ga skroz...

Godo ekipa... Mala ali truba :hi:

Najvećeg soma niko upecao nije, probao Nidža veslom po glavi ali se spasio jedva...

Tunji se neću zahvaljivati, on je ovde domaći, izvadio pasoš...Sledeće godine je i organizator sa Ticom...

Domaći momci, Mister No, Marijo i cela ekipa iz Os su pokazali da reka spaja ljude :hi:

Mariorhr

Došli u Apatin bodrit našu ekipu iz zimske luke osijek ZLO (kako su najavili uzet prvo mjesto prije polaska tako su i napravili)
Čestitke svim ekipama koje su sudjelovale

maverick

A sta reci osim pohvala...organizacija...druzenje...mossi je jedino malo omanio...nije bio ni jucer...ni danas...kontam da ce to ispraviti  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Nismo znali za opciju dolaska čamcem, iduce godine stizemo dunavom. Hvala domacinima na dobrodoslici. Momci bili ste savrseni. Organizacija je bila odlicna. Vidimo se i dogodine

Tićo

Momci hvala Vam svima što ste se pojavili. Naravno cestitke pobednicima💪 Vidimo se sledeće godine😀

Mornar Popaj

Bravo bećari

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

mossi

Čestitke organizatoru i učesnicima, pa i vama .

Što se mene tiče, juče nije bilo opcija, danas nemoguća misija.

Ajde malo pojasnite tu opciju dolaska čamcima, meni je to uvek interesantno i nisam znao da je moguć izuzetak u inače neverovatno komplikovanoj proceduri za tako jednostavnu stvar, otići na papras i pivo u čardu sa druge strane Dunava.

-----
Trenutno, odlazna Kapetanija sa svim pratećim papirima i dolazna sve isto.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

I'm still alive

retfala

Mozda sam bio previse optimistican, rekao sam da nema  sanse da izgubimo od gostinicara, direktora i pjesnika. Mislio sam na Nidžu, SMT-a i mister NO-a. Izjava je bila u žaru borbe i znam da mi to nisu zamjerili. Na kraju je bilo nerjeseno :stripii: Jutros  se u Apatinu okupila "krema" rijecnog ribolova, liga prvaka. Marijo i ja smo najecanje zavrsili bez ulova, tako da djelimo skromno deseto mjesto.

maverick

Meni je bilo bitno da njih tri nisu bolji od nas dva...matematicki mi smo njih pobjedili  :stripii:

No

Citat: retfala  u Srpanj 09, 2023, 15:54:36 Mozda sam bio previse optimistican, rekao sam da nema  sanse da izgubimo od gostinicara, direktora i pjesnika. Mislio sam na Nidžu, SMT-a i mister NO-a. Izjava je bila u žaru borbe i znam da mi to nisu zamjerili. Na kraju je bilo nerjeseno :stripii: Jutros  se u Apatinu okupila "krema" rijecnog ribolova, liga prvaka. Marijo i ja smo najecanje zavrsili bez ulova, tako da djelimo skromno deseto mjesto.

Normalno da ne mogu preći preko ovoga  :tongue3: i mi smo mislili da ne možemo izgubiti protiv umirovljenog zavodnika i bicikliste, ali nismo iz pristojnosti to izrekli.  :takoje:
Nismo izgubili
Zašto nismo bili uspješniji?
SMT je najavio da ćemo ih pobjediti u bijelim patikama, međutim ni jedan od nas nije bio u bijelim patikama  :dontknow:

Ok druženje u formi takmičenja

Meni je posebno drago da sam upoznao još jednog čovjeka sa ovoga foruma (Nidžo) koji je dobar i uspješan (rijetka kombinacija)