bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Jel bilo dosta ulova i koliko je posada odprilike bilo? Koliki je najveći ulovljeng

Tićo

Citat: pajdo77  u Srpanj 09, 2023, 17:47:59 Jel bilo dosta ulova i koliko je posada odprilike bilo? Koliki je najveći ulovljeng
Bilo je 28 posada. Najveći uhvaćen 13,65 kg. Ukupno je pobednik imao 21,2 kg, drugi 15,25 kg, treći 6,7 kg četvrti 5,9 kg...i još desetak riba između 2 i 4 kg...sve usvemu jedno lepo druženje sa dobrim ribolovcima i ljudima...

pajdo77

Odlični ulovi i što se tiče brojnosti a i kilaže ulovljenih riba.

retfala

Nakon Tićine sluzbene objave o ulovima mogu samo konstatirat da smo zauzeli jos skromnije 15-o mjesto. :stripii:  :stripii:

dravski pecaros

Ja se samo nadam da ću već jednom uspjeti doći to toga Apatina da upoznam ekipu..
Ako ne prije sve ću podrediti da dođem na iduće natjecanje valda će me neko primiti kao gosta ...

:occasion14:

P.S. Iznimno mi je ljepo viditi da je kolega No opet sa nama  :clap2:

maverick

Nesto me zeza s ovim slikama...pa cu staviti cim bude islo. Meni je zapelo za oko sto su pobjednici dosli s svojim čamcem...taj dio mi je jako primamljiv...Tako da na slijedece druzenje moze se to i organizirano čamcima...U marini imaju sobe..Tunjo i SMT su to rezervirali nesto ranije...doista je lijepo...probudis se...izadjes na balkona.....pogled na Marinu...na Bucov...ili kako se vec zove birtija...Što se tiče samog pecanja...neki od tih momaka se ozbiljno bave tim vidom pecanja i takvi su im rezultati...sto je svakako za pohvalu...Mi rekreativci mozemo uzeti neku medalju jedino dan prije kad imamo i neke druge vrste takmicenja  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

Pa u tom vidu natjecanja možete i na svjetsko prvenstvo :stripii:

pajdo77

I konkurenciji dati bocu pelinkovca fore a igra se na tri dobijene tj u ovom slučaju popijene.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

maverick

maverick

Jbg...od subote ima samo jedna slika  :stripii:

Kugla

Citat: maverick  u Srpanj 10, 2023, 07:44:23 Nedjeljno jutro  :stripii:

A uuuu susjed toliko velike naočale su ti trebale da se ne vidi napor sa večernjeg takmičenja  :uf:

ljuska

Ima podočnjake do ušiju  zato take naočale :stripii: