Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Evo na RTL-u kažu netko u Višnjevcu brao bazgu pa upao u bunar. Šta reć za ove uzvodno.

maverick

A Pajdo...čudni su ovi uzvodno.... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: pajdo77  u Svibanj 14, 2020, 18:09:03
Evo na RTL-u kažu netko u Višnjevcu brao bazgu pa upao u bunar. Šta reć za ove uzvodno.
da nije moj pajta Debeli sef  :stripii: :stripii: :uf:

Astacus

Tko je jedanput bio u toj našoj drevnoj šumi s onim divnim stabarjem, spravnim, čistim i visokim, kao da je saliveno, taj je ne može nikada zaboraviti ...    J.K.1888.

pajdo77

Pišu u "Glasu" da ove godine Kopika ne otvara vrata kupačima. Ide se u totalnu rekonstrukciju. Ne znam jel to podrazumjeva i plažu uz Dravu. Ako je i ta plaža u planu rekonstrukcije bit će veselo. Kada svi od tamo nahrupe kud koji mili moji po ostalim pješčanim plažama kojih i tako nema stajat ćemo ko čaplje na jednoj nozi na svom komadiću pijeska. Još Korona pa razmak održavati. Sva sreća pa ne spavam ko čovjek,ja ću u dva sata noću na plažu bezecirati mjesto.

Rap

Ostaviš svoj peškir ili ležaljku i miran si

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk

pajdo77

Izgleda da će kupalište na Dravi biti izuzeto od renoviranja,bar tako pišu druge novine. Neka je i to došlo na red,tko preferira bazene taj ima izbor u gradu i okolini a Kopika je nakon toliko godina krpanja zaslužila jednu kompletnu obnovu

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Nisam ni znao da je Drava plovna do Belišća  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: maverick  u Svibanj 20, 2020, 20:22:18
Nisam ni znao da je Drava plovna do Belišća  :sha:
Nisi ocito  bio na tim IGRANKAMA  :stripii: :stripii: :uf: mlad si saznaces  :eek:, kum pravio trasu  :toothy9:

pajdo77

Čitam u "Slobodnoj Dalmaciji" da je Merkuri marine napravio novu ručku za ovu godinu. Ručka je za četverotaktne motore od 40-115 konja ali može se staviti i na neke starije modele. Ide  i na lijevu ili desnu stranu motora,podešavaju se okretaji od po 10 u minuti,grijana ručka što bi moglo zanimati smuđolovce jer oni love u lošim uvjetima. Još sto čuda ima. Koga zanima neka potaži članak. Šta ću ja vama sve objašnjavati  :stripii:
https://slobodnadalmacija.hr/more/po-zeljama-kupaca-je-napravljena-nova-rucka-za-vise-gusta-1022196

No

nekinho