Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Kiša pada treći mjesec a vode nema. Neka plate bager od dozvola i prodube kanal do Drave pa će biti svjež dotok vode do te bare ili šta li je već. Ako se tu riba mrijesti šteta da se zatrpa i zapusti. Ima takvih bara hrpa gdje se nekada riba odlazila mrijestiti i sve se zapustilo a za par sati bi bager produbio i pročistio put do sveže vode.

miha

uuu kolko takvih kanala ima bojim se da neče biti dosta novaca ....i za bager i za  :flasica: :pije: :jede:.....

maverick

Bara Halaševo je produbljena, kazu da je slijedeci potez produbljenje kanala koji spaja Dravu i Halaševo. Ako taj projekt zavrsi dobro a završava koliko sam shvatio ici ce uzvodno i redom sanirati kanale i bare koje su prije bile u funkciji...sve to u cilju očuvanja stanja prije prestanka vađenja pijeska....e sad tu ima i drugi dio priče vezan uz vađenje pijeska ali ovo s kanalima je poprilično zanimljivo i bitno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

U "24" sata piše da je Novica na Kazuku upecao soma od 50 kila a vi samo sjedite i gledajte kroz prozor kada će kiša stati. Takvim pristupom nikada somdžija od vas  :stripii:

maverick

A sta da radis s tolikom ribom...to cijelo kolinje...jedino da je pustiš...a sto se tice Novice...neka se muci sad s ciscenjem  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Kaže Novica sve će se to satrat sa obitelji i prijateljima. Društven čovjek izgleda a i iz veće obitelji kad će pojest toliko mesa. Ja bi to pustio neka živi kad je već toliko na životu. Odma mi sine kroz glavu "Bog zna šta je sve pojeo za života" pa mi nije dobro  :stripii:

DJ17

upeco bi i ti pajdo ali mislim da te zezaju rovci i filo elastiko...  :toothy9:

pajdo77

Koji rovci? Nema ovdje ni kišnih glisti. Pala kiša,treba ih skupljat al kad je mrak kasno a ja u devet već spavam.

maverick

Mislio sam da su zaboravili na njih  :uf:

No

S obzirom na sudsku praksu, kad proces završi zaboravit ćemo mi koji doživimo o čemu se radilo   :uf:

silure

Ma nista od toga,aktivnost mutnih poslova se nastavlja u obitelji... Ja vise necu uvatili me... Ženo ajd ti ja cu ti rec kako trebas nastavit radit heheheehe sve se zna kako to ide

Dukson