Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

dovukli ga i prošli kraj mene. Još sam dva sata poslije drmo šta bi to moglo biti....nisam nadoišo,malo je dva sata za razmišljanje  :stripii:

pajdo77

Čitam da od sredine iduće godine uvode carinu i na male pošiljke iz Kine u iznosu od 25%. Do sada su bile neoporezive pošiljke do 22 eura mislim. Treba samo još nameta kmetovima da se plemstvu omoguće godišnji prihodi na kakve su navikli. Pa da se ima love ne bi ljudi kupovali sa Alija već iz butika na petoj aveniji. Nikad sirotinji u susret.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

pajdo77

Taj ima živce ko konj. Pet dana u par kvadrata sa ženom  a nemaš gdje pobjeći,svaka mu čast. Nakon dva kilometra bilo bi pali pilu,ful gas,hebe mi se koliko troši i kam bek in the Majdampek,tj Osijek u ovom slučaju  :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ne čitaš ti Maveriče šta drugi pišu. Eno ti taj članak tri posta iznad tvog.

maverick

Da, nisam pratio ali je priča toliko lijepa,bar meni da zasluzuje vise puta okačiti link...moja želja je nesto takvo...i nadam se da cu vec s početka slijedece sezone otici bar malo dalje nego do sad

pajdo77

Lako tako kad imaš čamac od sto kvadrata. Možda se ti i supruga ni ne sretnete u čamcu tijekom plovidbe  :stripii:,ovom u šarku nije bilo tako.

dravski pecaros

nekinho

pajdo77

Sad sam došao sa Drave. Kur*em ti ne mrdaju. Žive duše nema,samo hoda par pojedinaca vamo tamo ko gluve kuje. Radili dva dana i dosta. Visok vodostaj im možda smeta za nasipavanje kamena ali nema veze sa nasipavanjem pijeska uz stari bent,to se može još raditi no ne radi se. Kad je nizak vodostaj nema nikoga,dva dana pred porast eto osam šefova,dan prije porasta evo i radnika. Šta ne dođe sad pa neka slika iz dana u dan kako se radi? Ona dva radna dana su bila predstava za medije. Naša posla,nije za čuditi.