Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

baka

Upravo sam danas gledao po ne znam koji put onaj njegov gol protiv C.zvezde u Beogradu dok je igrao za Barcelonu. To je savršenstvo.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

dravski pecaros

Samo dva igrača nisu igrala nogomet,oni su se igrali nogometa RONALDINJI I MARADONA. 

:notworthy: :notworthy:

Gogica

tutnja

Zaredalo ovih dana.. Kićo, pa Mustafa Nadarević, a sad i Špiro

https://www.facebook.com/179417629311359/posts/771428486776934/?sfnsn=mo

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

pajdo77

Neda se ova hebena godina privesti kraju na miru. Puni mediji vijesti da se tresu Sisak,Petrinja,Zagreb. Potres jakosti 5.0 ih jutros prodrmao. Valjda je to bilo sve,štete neke veće nema,nema ozlijeđenih što je najbitnije.

Harley

Drmalo me jutros u 6.28h jedno 10ak sekundi, čudan osjećaj.
Living your dreams, do not dream the life

miha

Citat: Harley  u Prosinac 28, 2020, 09:36:40
Drmalo me jutros u 6.28h jedno 10ak sekundi, čudan osjećaj.
....igra krevet samo tako ..... :uf:

kuka

izgleda da su Petrinja i Sisak nastradali najviše. Nadam se da su kolege s foruma sa tog područja dobro prošli...
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

pajdo77

Što više vremena prolazi sve više informacija o nastaloj šteti pristiže. Nije to baš malo podrhtavanje ako kažu da je bio oko 5,0. Valjda nitko nije nastradao. Gdje će jadni ljudi na tu zimu ako su im domovi oštećeni? Zagreb još nisu ni pomeli a kad se tamo treslo,ima pola godine valjda,ovdje će to još duže na žalost potrajati jer to nije metropola. Uglavnom zlo.

miha

"Podravski ribiči na nogama: Nema ribičije za one koji nemaju pametne mobitele!? - Podravski" https://podravski.hr/podravski-ribici-na-nogama-nema-ribicije-za-one-koji-nemaju-pametne-mobitele/

pajdo77

Bit će tu oko tih dozvola još cirkusa. Zanima me samo na kraju godine kolika će biti razlika između prodanih dozvola lane i ove godine.

No

Nazvali su ga Joe i trenutno ga pokušavaju uloviti kako bi ga ubili. Riječ je o golubu koji je nestao iz američke države Oregon, s tamošnje trke golubova, a pronađen je u Australiji. Bit će ubijen, odnosno, kako oni to kažu "humano uništen" zato što postoji opasnost inficiranja lokalnih ptica. Nikome, očito, nije palo na pamet da ga ulovi, zatvori u karantenu i promatra, pa ako je zdrav, da ga puste na miru.

Joe je primijećen krajem prosinca u Melbourneu. Do tamo je letio i, nagađa se, bio slijepi putnik na palubi nekog teretnog broda. Njegovi problemi su počeli kada ga je jedan muškarac nahranio. Ptica je, kaže, bila vidno iscrpljena. Bacio se na istragu i saznao odakle je došao. Nakon što su lokalni mediji objavili ono što je saznao priču, javili su mu se iz nadležnih institucija, zabrinuti zbog potencijalne mogućnosti zaraze. Tražili su da im kaže kad je goluba zadnji put vidio i u kojem je smjeru odletio.

Jo nije uhvaćen, još uvijek, a iz Odsjeka za poljoprivredu, vode i životnu sredinu rekli su kako ga moraju uhvatiti.

- Bez obzira na porijeklo, bilo kojoj ptici koja ne ispunjava zdravstveni status i nije testirana neće biti dozvoljeno da ostane u Australiji - rekao je njihov glasnogovornik.

Jadni Joe, nakon što je prevalio gotovo 13 tisuća kilometara od zapadne obale SAD-a do Australije, na tom će kontinentu skončati život.

:uf:

pajdo77

U toj Australiji nema šta te ne može ubiti. Od La Koste,zmija,paukova a da ne pričam šta sve pliva u oceanu koji ju okružuje pa i pojedinih biljaka. Njima smeta od svih tih zala jedna ptičica i sad se svi okomili na nju. Ko da su im naši političari zakone pisali,nema veze sa vezom.