Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Jeli se uopce tko cijepio od vas....kod mene firma organizira cijepljenje...ispunjavali tko je zainteresiran...navodno ce biti neko kolektivno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Mislim da ce nas uvjetovat. Pitanje vremena kad ce tko doci na red jer prevelik je otpor cjepivu a realno procjepljenost treba biti vrlo visoka.

Za nas vozace 99 posto sam uvjeren da cemo morat ako zelimo prelaziti granice.

Citam izrael napravio posebne putovnice za ove koji su se cjepili pa nemaju ogranicenja putovanja.

Ps. Jedino ossa ali on je slatki pa je vunerabilna skupina
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Pričali su da idu prvo stariji i rizične skupine pod kojima valjda misle na one sa kroničnim bolestima pa onda ostali. Može biti da su kod tebe u firmi pravili spisak zbog toga da se vidi koliko je ljudi uopće u populaciji spremno za cijepljenje a taj način popisivanja im je valjda najednostavniji nego da vas cima obiteljski liječnik jednog po jednog. Kako ste u firmi različitih godišta ne bi trebali biti cijepljeni čoporativno. Bar ja tako tumačim njihovu priču o redoslijedu cijepljenja.

šajzika

Krivo si shvatio.
Njegova firma organizira kolektivno cjepljenje da sačuva zdravlje  radnika.
Karikiram sad al znaci 1.2.2021 dolaze i nose 500 doza i svi se cjepe kolektivno kak bi poslovali bez problema
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Jasno mi je Šajzi ali ne može se u firmi cijepiti 20 godina star zaposlenik a da se prije njega ne cijepi neki štićenik doma za starije pa i ti koji svaki dan prelaziš granicu. Ide se po starosti i bolesti te o vrsti posla koji se radi. Bar je tako bilo priče prije početka cijepljenja. Uglavnom ja sam čuo da će ove od 100-tke na vagi cijepiti injekcijom veličine šprice za kobasice. Za svaki slučaj  :stripii:

šajzika

Mislim da nisi u pravu al nema veze. Vrijeme ce pokazati.
Iskreno, ako se ne budem morao zbog posla cjepiti, sigurno necu dobrovoljno.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ja ću čim budem mogao.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

mlb

Uopće nema veze sa rizičnim ili nerizičnim skupinama!! Masa ljudi je shvatila tu prevaru i zato toliki otpor tom masovnom i silno reklamiranom cijepljenju!!Zbog nedovoljnog broja dobrovoljno pristalih ljudi za cijepljenje je sada vlada počela naplaćivati dugove od bjelosvjetskih (a naših  :icon_biggrin:) lopova koji su kupovali PIk-ove i ostala poduzeća za 1kn uz blagoslov te iste korumpirane vlade ,sada oni vrše pritisak na svoje radnike nebi li se što više ljudi cijepilo i dalo primjer nama ostalim ovcama kako je to opravdano i dobro! :icon_thumright:

Rap

Citat: šajzika  u Siječanj 22, 2021, 19:09:19
Krivo si shvatio.
Njegova firma organizira kolektivno cjepljenje da sačuva zdravlje  radnika.
Karikiram sad al znaci 1.2.2021 dolaze i nose 500 doza i svi se cjepe kolektivno kak bi poslovali bez problema
Pitanje je sada kada ce cjepivo biti dostupno u dovoljnim kolicinama istog proizvodjaca kako bi se u dvije faze moglo provesti na pristalim u zadano vrijeme

pajdo77

U "Jutarnjem" čitam kako su HEP-ovci u Pakracu došli Miloradu isključiti struju. Milorad puko ko kokica i roknio ni manje ni više nego bombu na jadne radnike. Jedan gadno,drugi kako-tako a treći lakše ranjen. Šteta ljudi,rade svoj posao al koja je to politika firme gdje čovjek ima 71 godinu,tko zna kako živi jer ne vjerujem da mu se ne plaća nego ga sila natjerala i sad u zimi da ostane bez struje. Nebi diša obišao da vidi situaciju pa da se taj račun nekako prelomi nego pošalje radnike pa nek oni nahebu jer nas ima svakakvih.

šajzika

Koja god sila pajdo, bacat bombe na nedužne ljude nema opravdanja.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Naravno da nema no malo socijalne osjetljivosti tih državnih firmi ne bi bilo na odmet. Ovako ovi u bolnicu,nedaj bože i na groblje,ovaj u zatvor i nitkom dobro.

nekinho

Vjerujem da su čovjeku nekoliko puta slali obavijesti o neplaćanju, pokušali naplatiti kroz rate, dogovorno naplatiti dug, ovo je zadnja točka kada dođe do isključenja. Nikom nije u interesu čovjeka ostaviti bez struje i osnovnih životnih potreba. Znam to jer sam upoznat sa sličnim situacijama ovdje kod nas u Os i kako to obavljaju naši kolege, prijatelji, poznanici, sugrađani i djelatnici Hep-a ... Tako da prvo sagledati sve okolnosti a onda zaključiti. Bez uvrede prema ikome  :hi:

maverick

Davno su prosla vremena kad su se bacale bombe a ta tri nesretnika nisu državna firma vec njeni djelatnici koji imaju nekog šefa ili poslovođu koji ih je uputio da naprave posao. Ne volim kad netko nema...kad nemoze imati osnovni minimum, ali jos vise od toga ne volim kad pravdu u ruke uzme svaki drkez u ovoj drzavi ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"