Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ja bi to upecao,slikao i pustio pa bilo kome pravo il krivo. Kao pojede sve i svašta,štetočina a više nije za rasplod jer je mator. Nema veze,ribe zbog soma još nestalo nije,ne jede taj pet puta dnevno. Nek ga još netko upeca pa ga usreći ili nek rikne od starosti,ovako na štriku najmanje koristi od njega.

SMT

Svaka čast momku na ulovu :clap2: :hi:...

Riba od 2 metra, to je vest... To se ne lovi često...San mnogih ribolovaca...

maverick

Takvih podmornica ima na Dravi...tu rijetko tko ciljano varalicari soma...vertikala takodjer nula bodova....a bijele ribe ima dovoljno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Treba i u tom dijelu grada srediti taj bajer i popratne sadržaje oko njega da imaju malo zelenila i mjesta za rekreaciju i druženja. Normalno da je kod nas problem što nitko nije ni za šta nadležan pa se loptica prebacuje od jednog do drugog.

nekinho

pajdo77

Jesam pročito da su ga našli do pasa u vodi reko evo ti opet Šajziki vruće a oni prave dramu  :stripii:

šajzika

A gle, velika razlika izmedju covjeka kojem ne bude dobro i budali koju puste s lanca nakon ne znam koliko, koja se ide izdobijat, skakat po šumi i vodi :stripii:

Mozemo se mi smijat i zajebavat koliko hocemo ali sve nas je vise koji radimo od jutra do sutra , bez slobodnih dana i svega ostalog.

Klasicni kapitalizam, moderno poslovanje i sve ostalo
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ma mislio sam na to da je tebi uvjek vruće pa otvaraš sezonu a ne slučajne nezgode izazvane tekućinom.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

dravski pecaros

Evo pričam na poslu radi dečko koji pozna čovjeka..kaže pije tablete i alkohol tako da nije ništa čudno  :baba:

pajdo77

šajzika

Citat: dravski pecaros  u Travanj 15, 2021, 12:03:53
Evo pričam na poslu radi dečko koji pozna čovjeka..kaže pije tablete i alkohol tako da nije ništa čudno  :baba:
Standardno. Jbga.

Poslano sa mog SM-J730F koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

maverick

Dobro je prošao....a ovo za posao...da...robija ...i onda odes na vodu i sta radiš...zeleni čaj...stevija i tako to  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Jbg kad nemamo temu "novosti iz stranih medija "  :stripii: Jer ipak je SMT-u ovo vijest iz stranih medija ali razumijeće se to i na ovaj način ...Uglavnom polako se takav ribolovac pretvara u slučaj...kodnog imena "maneken"  :clap2:

https://hrvatski-glasnik.com/2021/04/18/smud-njegovo-kraljevsko-velicanstvo-i-trajni-izazov-za-svakog-ribica/