Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Glavonje su najponosniji što su čuvari većinom volonteri. Pa plati te ljude, za čega plaćam dozvolu? Ne poznam osobno Zrinka al kapa do poda. Ja se ne bi mogao zahebavat na način da uhvatiš ribokradice i onda zbog našeg zakona bude pojeo vuk magare ili u najboljem slučaju neka simboličan kazna. Brzo bih ja odustao. Doduše na slici mi baš ni ne izgleda ko netko ko se ne zna pohrvat Al onda bi on nadrapo ko žuti mačak po zakonu. Onaj vodni inspektor ili šta je već nema čamac??? Pa bitno je da im je cilj bio da nabave Dačiju hebla ih ona. Ko da nekom nije u interesu da dečki naprave red na vodi, tako to meni izgleda

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

madmax

Kažeš kinezu da ti napiše na paket manju cijenu, ako traže račun fotošopiraš ga i problem riješen

joker

Ma nista od toga.opet ce se naci neki nacin da se izbjegne pdv
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

šajzika

Ne znam šta se uopće čudiš, za par godina   neće biti gotovine u opticaju

Poslano sa mog SM-J730F koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

maverick

Jbg ja sam se vec prilagodio tome...nemam gotovine ni sad  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Čitam u Osijek 031 da će u Višnjevcu i Josipovcu produbljivat i čistit korito stare Drave ako sam dobro shvatio. Ajde neka. Nisam tamo bio al će valjda riba lakše ulazit i izlazit u dravu,bit će više kisika,možda se time poveća riblji fond.

retfala

To bi bilo odlicno. Nekad davno dok nije bilo zamuljeno riba je ulazila u mrijest.  Kanal je bio pun sarana. Lovilo se i na otvorenoj vodi. Od kad je zamuljeno ribe vise nema. Jel ima netko info kad ce Halasevo zavrsit?

maverick

Bio sam neki dan na Halaševu. Strojeva nisam vidio. Sama bara je produbljena i to je gotovo. Koliko znam u planu im je sad kanal koji povezuje Halaševo i Dravu...Ćava zna vise o rokovima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Bez tog kanala produbljivanje bare nema smisla.

pajdo77

Kako se sad uopće može do Halaševa? Mi smo kao djeca išli biciklima nekim puteljkom koji je prolazio kraj zološkog a kao tinejdžeri čamcem kroz kanal. Jel sad ima neka cesta do tamo?

retfala

Kad pređeš dravski most skrenes lijevo na prvom poljskom putu...spustis se niz bent i tu si