Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Zato ćemo im na ljeto kresnit sve slovenke, i to dvaput, a ne jednom kao dosad. Kad je rat, rat je za sve hehe  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

kawasaki

kad smo mi isli se pravit pametni pa im uzet kranjsku hebala nas kranjska pa eto nam ga sad  :uf:

sam zahebavaju se ovaj put previse  :pije: :flasica: :jede:
ako im odrezemo sve tri sljive i posaljemo svinjsku gripu na oba dve svinje pravit ce oni huras nagodinu  :stripii:
Brzi od Bolena.

TonyC

Baš me čudi kako još nisu izjavili da je pak vučedolska golubica izvorno slovenska .    :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Žorž

pajdo77

Nešto se priča kod mene da iza nedjelje dolaze Kekeci po elanove čamce,to je njihovo pa se pazite :stripii:

ht

pajdo77

Ja kukam kad malo jače vjetar pirne,zima mi,ne ide mi se na vodu a gledam na onom otoku Fidžiju ili kako se već zove piri vjetrić 320 na sat i valovi 12 metara :eek:,pa to mora i kamenje iz zemlje izvadit. Jadni ljudi.

kobac

Žorž

:red_indian: pretnja ti je neozbiljna,ima da usrećiš pola dežele,pa će tražiti još :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

pajdo77

zlato mamino radilo tu rasvjetu :love10:

ps

Slikano s pozicija na koima najčešće pecam.  :thumbsup: 

pajdo77

Čitam u 24 sata netko stavio netom okoćene štence u najlon-vrećicu isvezao na njoj ručke a kujica leži na njoj,jadna nije mogla do svojih malih a oni se sigurno ugušili. Grlo mi se steglo. Kakvi su to neljudi majko mila? Hladno bi ih mogao upucati i otići spavati bez grižnje savjesti. Ima nas svakakvih :no:

nekinho

Opet Zemlja reagira, ne može čovjek protiv prirode... A još se nisu oporavili niti od onih prije par godina...

http://www.24sata.hr/news/indoneziju-je-pogodio-snazan-potres-snage-7-9-po-richteru-463490