Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ako ih pokupi cunami bit će opet zlo. Valjda sad imaju neke službe za upozorenje stanovništva i nadam se da neće kao zadnji put ići na obalu gledati zbog čega se voda naglo povukla i skupljati školjke.

pajdo77

Čitam u novinama da su za onu utku pasa što se održava na Aljasci u dužiniod 1 600 kilometara na pojedinim dionicama morali dovesti vlakom snijeg jer ga jednostavno nema. Zamisli na Aljasci nema snijega,pa gdje ga onda ima? Definitivno ne treba ulagati u zimski turizam.

pajdo77

Navodno u Bugarskoj stupa na snagu zakon kojim se zabranjuje bilo kakav oblik ribolova na oko 70% njihovih voda zbog devastacije istih. Eto kad su lakomi pa sve popecali,da su u pecali jedu-dvije godišnje kao ja sad bi im riba i po šumi bauljala.

šajzika

I bugari i rumuni su usli u Eu 2007 davno prije nas. Usli su zbog geopolozaja i neiscrpljenih rudnih i sumskih bogatstava te jeftine radne snage.

Rumunjsku sam vozio konstantno godinu dana a u bugarskoj bio desetak puta.

To je kriminal i lopovluk kako obican covjek nemoze sanjat.
Nasa Hr je dost sigurna i uredna zemlja. To tek uvidis i znaš cijeniti kad vidis sta se tamo negdje dogadja pod normalno
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ja mislim da će tek sad tamo krivolovci doći na svoje. Neće biti pecaroša na vodi,nema ih tko vidjeti šta rade i možda prijaviti,neće si nitko moći za kući donijeti ribu dvije koje bi eventualno upecao pa će kupovati od lopova a ovi će ju onda čim je nestašica prodavati za neku veću lovu. Mislim da će taj potez biti kontra-produktivan. Nadajmo se da griješim.

pajdo77

Čitam u jutarnjem policajci u Osijeku oderali kaznu nekom pivopiji iz Zagreba jer je naljevo dupe u koje doba na ulici a kod nas je to zabranjeno. Dobio kaznu od 1 000 kuna plus još 100 za troškove pa poljepio iz revolta kopije kazne na sve strane. Eto ista država a drugačiji zakon jer se valjda po metropoli smije piti gdje stigneš čim je ovaj ostao iznenađen. Ni za partizana ti nitko nije branio gdje ćeš popiti,zapaliti cigaretu a sad si mislim da će ti odvalit kaznu ako te vide sa kiflom u ruci,sa masnim burekom odma na robiju. Bem te demokracijo gdje sam slobodan čovjek.

maverick

A šta narod ima da jede, pije ili puši na ulici u neko doba noći  :stripii: :stripii: em je to nedolično, em nije zdravo...em deblja...dobro je prošao...mogao ga je policajac ici privesti kao onu babu  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: pajdo77  u Ožujak 22, 2016, 21:32:19
Čitam u jutarnjem policajci u Osijeku oderali kaznu nekom pivopiji iz Zagreba jer je naljevo dupe u koje doba na ulici a kod nas je to zabranjeno. Dobio kaznu od 1 000 kuna plus još 100 za troškove pa poljepio iz revolta kopije kazne na sve strane. Eto ista država a drugačiji zakon jer se valjda po metropoli smije piti gdje stigneš čim je ovaj ostao iznenađen. Ni za partizana ti nitko nije branio gdje ćeš popiti,zapaliti cigaretu a sad si mislim da će ti odvalit kaznu ako te vide sa kiflom u ruci,sa masnim burekom odma na robiju. Bem te demokracijo gdje sam slobodan čovjek.

tipujem da je kobac pisao kaznu
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

Ja tipujem da ćeš ti opet ići u ribolov bez dozvole!!! :rofl2: :stripii:

rj

pajdo77

Rj jesi ti primjetio,nema ga pet dana na forumu i jel se spomene policija eto ga :rofl2:

rj

šajzika

Citat: kobac  u Ožujak 23, 2016, 07:10:57
Ja tipujem da ćeš ti opet ići u ribolov bez dozvole!!! :rofl2: :stripii:

Citat: rj  u Ožujak 23, 2016, 07:32:13
ebiga ovo mi nije trebalo  :icon_scratch:
Vas dva me uvijek nasmijete :stripii:
Audentes fortuna iuvat

rj

neki dan je žurno propićio u gliseru na cc 50m od mene ...nakon nekih 300m je skontao da sam ja u čamcu ...slijedi okret i lagani prilazak u leru ...ono guštira ...ostalo znaš ..dobar dan ...molim dokumente .... :stripii: