Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..sve to rade ljudi politički postavljeni koje jedino interesira kako da se ugrade u neki posao ili projekat..
..a ni mi mali nismo bolji..zbog 200 kvadrata razoravaju se lenije,rubovi kanala,zasipaju potoci i kanali..
.. :baba:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:eek:    :uf:   Kakva su to vremena došla da i psi love ribu 

maverick

Kod nas i sad kerovi love ribu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Da je pravne države trebao bi dobiti milionsku odštetu od države,tužiti privatno policajce tako da im ni gaće na štapu poslije plačanja odštete ne ostanu a doktorici koja je tvrdila da mu nije ništa oduzeti liječničku licencu do kraja života. No kako živimo tu gdje živimo bit će pojeo vuk magare i nikom ništa. Da se novinari nisu dokopali ove priče to bi se lijepo zataškalo i naši čuvari reda i zakona bi veselo ispijali kavice u nekom kafiću ili dremali na nekoj ćupriji za vrijeme radnog vremena čekajući zasluženu plaću. Par kretena blate instituciju u koju bi građani trebali imati najviše povjerenja i svoje kolege koji savjesno obavljaju svoj posao. Gdje god se okreneš mali čovjek nahebe,jadno

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

pajdo77

Umro basist ZZ TOP-a,meni osobno jednog od najdražih bendova zadnjih desetljeća. Glazba ajme a i spotovi.

Sg.Pepper

Jedini nije imao bradu a prezivao se brada! Imam sve albume obozavam ih
dec d vej aj lajk it....

ossa

Stari dobri rokeri. Like uvek za Zz top. Rip za bassistu.
Naidju krize, drukcije grize...

miha

alex7777

i niko nehebe 5%   bitno da su nama uvalili stagod jesu  :pirate:
https://www.24sata.hr/news/sramota-na-pagu-vec-danima-vade-stotine-jezeva-iz-mora-i-trpaju-u-slovenske-hladnjace-777282
hebem te d.... po celom telu  :uf:

pajdo77

Čitam u novinama da je barel nafte na Londonskoj burzi pojeftinio 6,2%,u Americi 7,7%. Kod nas im valjda još golubovi donose informacije jer je ovdje gorivo premašilo umalo cijenu zlata. Nema logike,što je tamo jeftinije ovdje gorivo skuplje. Nikad im dosta za uzet čovjeku.