Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Oko Drenovaca i Gunje patrolira medvjed,
u Podravini nekakva puma ili neka slična divlja mačka, na Papuk došli vukovi, postaje sve zanimljivije.

https://www.glas-slavonije.hr/464841/4/Na-drenovackom-podrucju-luta-medvjed-sumnja-se-da-je-Savom-doplivao-iz-BiH

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

A nama muškarčinama dabrovi smetaju

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

maverick

Jbg...pušenje i dalje steti  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Treb uzet gdje god se može. Eto i Kazimir sa HRT-a i ekipa su to shvatili davno prije poštara

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

I dalje ce velika vecina stvari i s obracunatim pdv-om biti bar upola jeftinija...

joker

Istina em jeftinija em lakse nabavljiva.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Nisam za nikave zabrane a ova uredba to upravo čini...kupač ne smije dalje od deset metara ...ovaj ne smije na plazu...itd itd...Ima tu svega, ali najvise fali kulture s svih strana...Em ovi sto dodju na obalu zauzmu parcelu kao da je njihovo vlasnistvo em ovi novopečeni nautičari voze i parkiraju kao da su stigli iza volana preko okeanskog broda. Uzvodno...mi domaci se trudimo koliko toliko ne ici na mjesta gdje dolaze kupači s obale...da i oni imaju mjesto gdje se mogu na miru osvjeziti a mi trazimo ipak neke druge plazice , osamljenije...udaljenije...Nazalost do sad je bio visok vodostaj pa smo svi skupa osudjeni na par mjesta..."stisnemo" se koliko se to moze...parkiramo se u dva reda...ali  treba tu covjek biti posebno toleratan...Ako bas bude velika guzva ja se pustam rinom i nikog ne smetam, mada i to nije dozvoljeno. I to je to...to je nasa drzava...to je nasa stvarnost....Nitko od tih iz Kapetanije nista nije godinama ne ulozio u promet na toj rijeci vec se ne upristoje ni izaci bar svaki drugi dan i vidjeti tko divlja...tko skace skuterima po obali....ali uredbu znaju donijeti...da ako se i dogodi kakva nesreca a hoce...oni ne snose nikakvu krivicu...Dosta je alkoholiziranih...dosta je nadrogiranih i sve je vise skuterra i brzih glisera...ali valjda sve se mijenja pa i taj dio ...Vikendom je posebna priča... :uf:

Dunavski vuk

Da mi se tako zaleti bilo tko dok mi se dijete kupa, njega bi napenalio tako da bi papao puding barem dok korona ne prođe, čamćić ili gliserčić bi mu potopio. Previše se kretena nakotilo, to ove internet generacije niti kulture, niti discipline, niti poštovanja (ima toga i kod starije populacije), to je modernizam. Nemoj sine, tata će ti kupiti nove patike, odvesti na balet, parade ponosa, svi imaju prava, svi sve znaju, i ostalo. Svaka čast iznimkama kulturnim ljudima, poštenim isto tako i rijetkim slučajevima kod mlade populacije. Nije to samo kod nas, samo kad si tu naravno najviše primjetiš..

miha

hebiga Zlatna mladež sve jača i jača .... :uf:

maverick

Kontam da to i nije zlatna mladež...ima tu svih slojeva...ne kultura jednostavno ali ne samo kod jednih vec kod svih...Meni je jedina sreca sto se druzims nadrkancima poput Jure...Tonyc...Darka...Toktiza...pa uvijek njima netko ide na zivce prije nego meni  :stripii: Pa onda oni reagiraju a ja kao toboze smirujem  :stripii: :stripii: