Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kobac

Citat: rj  u Kolovoz 10, 2016, 18:10:33
Citat: kobac  u Kolovoz 10, 2016, 10:20:53
Citat: maverick  u Kolovoz 10, 2016, 09:04:52
I tu se varaš..ali ajd...ima i poštenih ima i vrijednih...ali uvijek , bez obzira na poštenje nekom se mora opravdati zasto se netko drzi na plaći

ovo "i" možda ili vjerojatno znači, da se kao i kum u još koječemu neslažeš samnom, al nema to sad veze, manje bitno..
kome se i zašto treba opravdavati njihov rad?? (tu si nažalost u pravu)..mlatimudanima ,političarima u ministarstvima...
onaj tko imalo pozna situaciju na terenu zna da ih je premalo, da je novac uvijek problem....itd,itd...

opet ja drumom a ti šumom.....
nigdje te osobno nisam prozvao ...da od nas ribića tražiš sitnice ...marginalne prekršaje... to stoji ...po narodski ...kod nas tražiš trunčice dok balvani plove pored nosa ...
ja vidim jednu drugu sliku koju ti ne vidiš....kako se u elektro ribolov odlazi baš kad se vi maknete čamcem ...kako znaju da se nećete vratit ? da su organizirani to nema govora ali to ne umanjuje vašu nesposobnost i nemoć ....ne krivim vas , dokle god zakon tretira elektro ribolov i četvrti štap isto nema riješenja ...a u postu iznad sam ti dao odgovor ...ne očekuješ valda još i ime da ti dam ...zaradi platu ...
p.s. da te poguram .... :stripii:
ko može prevest pol tone ribe bez straha od policije ?
eto ti odgovor

nitko!!!

dali se boje pitaj njih dvojicu kad ih sretneš..
a koga oni prate, i kako vode evidenciju bilo bi zanimljivo čuti..

rj

kako "niko"
čovjek sam javno prizna da za noć zaradi 15000-16000 kn
takav ulov mora proć sigurno ....ne , nećeš me izcimat da ti kažem kako ...ukljući vijuge odgovor ti je pored nosom  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

Mornar Popaj

Zanimljiva stvarčica za nas pecaroše na rijekama

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Zagor

Strašan hrvatski proizvod  :clap2:  :hi:

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

No

ljuska

pajdo77

Bome su dečki pokazali domaćima kako se vesla  :ok:. Ne možeš ti veslat jedući mandarine i žablje batkove ko ti iz doline Neretve :stripii:

pajdo77

Tko zna kakvu je glavinjaru objesila na pipicu kao pirsing

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

Zagor

Nisam znao da se som mrijesti u 8 mjesecu. I svaka čast stručnjacima sto mogu prepoznati po tragovima zubi spol soma.  :stripii:  :rofl2:

pajdo77

A koji ju je vrag i tjero da se kupa tamo gdje ima ribe,mogla je doć u donji grad i brćkat se ko prava bez bojazni od ugriza :stripii:

Hunter

u principu ako je hladno jezero mogo bi se mrjestit kad se voda zagrije na nekih 17-19 c.al cisto sumnjam da je ugrizo plivacicu,da je na gnjezdu prije bi ju udario gubicom.vjerovatno je dobro bučkala i bila "nadipana".

Zagor

A mozdaj joj je bio onaj dan u mjesecu  :stripii: