Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ljuska

ako se ne varam taj tekst sam pročitao prije par godina

pajdo77

Čitam u "24 sata" da je lik u Kanadi upecao jesetru od 295 kilograma i dužine 3 metra. Kakvje taj pribor imao? Mora da mu je Dukulele posudio onu svoju motku akcije jedan-dva i pol grama inače bi bilo čupavo :stripii:

Dukulele

Citam i ja bas to i odma gledam di ima tih nemani kod nas da ja to malo svojom mrcinom pomazim :)  Znaci nikad mi neces prestati vaditi mast za moje stapovlje. Danas bih ti demonstrirao neke tehnike kojima sam ovladao u medjuvremenu na jutjubu, ali kao sto napisah negdje - Sefika nas je prokontala da nam je super i sad bi i ona da joj bude super i sad ju moram vodit na pecanje i nemog s tobom. El nam to trebalo? Nije ...
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Zagor

Dukulele nađi Sefiki ljubavnika pa ce te tjerati da ideš u ribolov bez nje   :stripii:  :rofl2:  :rofl2:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Dukulele

Zagoreeee :)))) Aahahaha,  bas si sad nesto kontam, el nije svrha ribolova da uteknes od zene a ne da jos moras te torture trpit i na vodi,  lakse bi prebolio nekog ljubavnika, mozda i koju kunu u kucu da, da uzmem napokon ovaj novi stap zesce akcije da mi Pajdo ne vadi mast svaki dan :)

pajdo77

Reci Šefiki da kad slijedeći put kuha špagete ostavi jednu sa strane neskuhanu :takoje:. Pošto smo nas dvojica dobri ja cu ti uvezati ringlice na tu špagetu,bit će jača nego ovaj pekmezasti kojim sada pecaš :stripii:

Dukulele

:)  Etogana, cek cek kad se nadjemo drugi put :)

Zagor

Imaš i bolju opciju. Napravi bebača i riješio si se dve muve s jednim udarcem. Ona ce morati ostati kuci čuvati bebaca, a ti možeš kupiti najskuplji varalicarac pod izgovorom da je to ulaganje u budućnost, jer bolje djetetu stap u ruci nego da visi u birtijama  :stripii:  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Apsurda li. Članak o toploj obući nađe čovjek koji na doček Nove ide u sandalama :rofl2: :icon_thumright:. Takve jedne bi meni ovako smrznutom dobro došle :takoje:

pajdo77

Strava,neki dan ubola osa onog našeg bivšeg nogometaša i umro,sad ovo.