Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Mogu ti reci da sam bio do camca i meni fale neke stvari. Fali mi flasa rakije i 10ak piva :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Razvalili im zadnju buksu pajserom i ukrali komplet rezervoare s gorivom.
Aj' za gorivo manje-više, ali naprave ti štetu i još pokupe rezervoar.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

retfala

Jel se to dogodilo u donjem gradu?

baka

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

retfala

Klinci, sjecam se jedne godine da su bili uhvaceni. Jadnici nisu smjeli izaci iz vode

Dbozuric

Nisu bili klinci jedan iz Osijeka drugi iz Našica čini mi se cura ih čekala u autu kad su uhvaćeni.meni su isto provalili a iz vode nisu smjeli zbog batina koje su dobili ,a voda ladna

Dbozuric

Ovo je bilo prije desetak godina

pajdo77

Nema tu dok ne prođu 3-4 dvokrilca jedan do drugog i kad počnu špricati ne vidiš kuću preko puta od dima kao što se nekada radilo. Ovo je prodavanje magle. Bacaju granule leda valjda da se komarci prehlade ili da si njime hlade pivo

Kugla

Pajdo te granule su super, jedne godine su to kod nas u Petrijevcima bacali i nije bilo ni jednog komarca.

maverick

Sve je super kad se radi redovito i sustavno, mislim da mi jos uvijek nismo na tom levelu. Ove kise koje dolaze i ono extra toplo vrijeme iza sigurno nece pomoci da se to rijesi koliko toliko. Bojim se da ce prvi dio ljeta biti poprilično "usr.n" zbog komaraca....ali nekako me bar tjesi da ce biti ribe  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

madmax

Citat: pajdo77  u Svibanj 12, 2023, 08:32:57 Nema tu dok ne prođu 3-4 dvokrilca jedan do drugog i kad počnu špricati ne vidiš kuću preko puta od dima kao što se nekada radilo. Ovo je prodavanje magle. Bacaju granule leda valjda da se komarci prehlade ili da si njime hlade pivo
za viskić

pajdo77

Znam da su te granule prije koju godinu vukli helikopterom,tovarili ga negdje kod Opeke,bacao okolo pa nas opet pojeli. Piše da te ličinke ako je vrijeme nepovoljno mogu kao hibernirati do povoljnije situacije. Dakle tek kad umlatiš živog to je posao. Ovo smrzavanje je onda samo neka odgoda ako ja to dobro razmišljam a nije da sam se jednom zahebo :stripii:. Bilo kako bilo trebat će nama Zuka i još kojekakvih kremica