Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

baka

To su sve budalaštine, sve dok ne bude grad, županija, neka firma ili pojedinac tužio taj, nazovi, park prirode Kopački rit, pa neka oni u potpunosti plaćaju zaprašivanje komaraca. Pa o čemu mi pričamo, Kopački rit je odmah preko puta Osijeka i to se ne smije dirati, zato što je to netko tako shvatio. :sha:
Kad izgube sud neka traže novce za to od europske unije, zelenih ili ne znam koga već tko brani zaprašivanje u tom j...enom Kopačkom ritu, ili neka plaćaju odštetu.
Stvarno već duže vrijeme razmišljam o tome da registriram neki OPG pa da ih onda tužim za izgubljenu dobit, ma za bilo šta, samo da se nešto pokrene.
Jasno mi je da kao pojedinac nemaš ama baš nikakve šanse, ali možda netko od ovih na vlasti skonta gdje je najveći problem.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

šajzika

trutovi se uljenili od otrova  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Komarci u Svijetu izazovu najviše smrtnih slučaja od svih kukaca i jedino su kod nas zaštićeni. To nema nigdje sem kod nas. Ti isti komarci u rojevima hebu i životinje u Kopačkom za koje se oni kao zalažu,hebu cjelu Slavoniju i Baranju. Kad dođu neke vrste pa počnu širiti kojekakve bolesti,groznice i nedaj Bože nešto gore onda ga hebi. Ne možeš par mjeseci živjeti kao ostatak države da prošetaš navečer sa obitelji i sve boli qurac.

silure

Bas sam se čuo sa svojima jucer iz kopačeva i vardarca kazu užas što ih je..ne znam kad če se kod nas nešto promjenit,očito jos dugo neče ništa

pajdo77

Netko bi trebao čistitu i obalu prije nego voda počne kupiti te grane i debla. Da im to kažeš opet će upirat jedni u druge i govoriti da to nije u njihovoj nadležnosti. Sto babica-kilavo djete kako ide ona poslovica.

maverick

Svi su oni isti...Ovim se nakupi na ovom onom na onome...Nama na flosevima kako se nakuplja tako sklanjamo...obveza je to...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Autor snimke inače nekad dobro poznati  operator po pp  :stripii: