Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Napravit će vezove za 170 čamaca a na qurac moj će auto parkirati kad budu dolazili autom do njega. Nema tu pameti.

maverick

:stripii:  :stripii: A valjda su racunali na to...sigurno ce negdje stati...Jeli i ti ide na nove vezove...
I lijepo da si me odhebao za ponudjeno...Šajzika te provalio odmah  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma da imam auto kmečio bih ja da me primite tamo kod vas il bar sto metara ispred pa nek za moj drlog zapinju grane prvo. Ovdje i tako više nemaš gdje pecati. Čamac mi služi da mogu sa sidrenog užeta skidati dvije sekvoje koje se iz nekog hebenog razloga uvjek natandrče na moju kantu. Kad ideš ti ili netko od vas prema ušću prebroj koliko ima čamaca od tranzita do vojarne. Nema ih 50-ak i to nisu svi iz DGO. Sad zamisli još 120 čamaca i ljudi koji od nekuda trebaju doći do tih svojih čamaca. Nisu problem ljudi i odakle dolaze,problem je kako će ti ljudi doći do plovila. Gdje ostaviti auto na tri-pet-osam sati dok su na vodi? Kod Saponije pa lagano 15 minuta pješke sa stvarima i platiti parking na par sati ili cjeli dan? To će bit cirkus. Nitko nije mislio da tu treba jedno hebeno parkiralište blizu vode. Stani nekom na kolni ulaz nije sportski,budi bezobrazan pa stani naćeš ga na klocnama. Nitko tu nije mislio dva poteza unaprijed. Neće to bit dobro,daj Bože da griješim

maverick

A nista...posudim ti jedan bicikl da mozes dolaziti... :stripii:  A sto se tiče parkinga....to je valjda kod nas normalno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Opet je počelo učestalo sranje s krađama. Prvo legama rezervoare s gorivom i to dva puta, pa u Aljmašu čovjeku ukrali motor s čamca, a poslije svega došli smo i mi na red.

Jučer su meni i legi obili čamce i pokidali tende.

Meni su razvalili vrata od kabine i ukrali sav pribor, torbe, voblere, štapove, sve role i još hrpu stvari. Neke štapove, koji im se nisu svidjeli, su ostavili ali su skinuli role.
Sve u svemu šteta je debelo preko 1000 eura.

Legi su pokušavali obiti, čak su pokušali i vrata odšarafit, ali nisu uspjeli, možda je netko naišao ili nisu stigli, a i možda im je dosta bilo to što su kod mene pokupili. Ostavili su mu čamac navučen na stazu od benta i  kako je voda naglo opala toliko se nagnuo da je malo falilo da dobije vodu preko zadnje stranice i da se potopi. Ma za dlaku.

Cijelo popodne smo bili s policijom dok su radili očevid.
Ne znam što reći, to je kao da ti je netko ušao u spavaću sobu, žena i ja smo sve živo izvadili iz kabine i odnijeli na pranje, šta na pranje, na dezinfekciju, ma odvratan osjećaj.

Rekao sam policiji da sam do sada izbjegavao ugraditi alarm u čamac jer sam se bojao da ne završim na robiji, tko zna kako bi reagirao kad bi mi stigla poruka u 2-3 ujutro da mi neko obija čamac. Jako zajebano jer bi neko nastradao, ali nema druge morat ćemo nešto napraviti oko zaštite barem dok nam ne završe pristanište za čamce. 

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

pajdo77

Strašno u p.m. Prije par dana su tu na šetnici iz objesti polomili par mladih stabala. Možda se nekim slučajem mimoilazimo ali ja u donjem gradu policajca vidio na promenadi nisam vidio godinama. Znao sam dolaziti kasno na vez ili odlaziti dok nije ni svanulo i nikad ni jednog vidio. Takvu situaciju lopovi koriste. Nadam se da će se otkriti taj koji te je pokrao ali si mislim da policiju možemo vidjet jedino pri prijavi krađe,gdje su,šta rade ja ne znam al ih ja ne srećem.

šajzika

Ne znam sta bi ti rekao. Bas mi je zao. Nadam se da ce se naci pribor. Mogao bi nam tu na forum stavit popis toga pa ako ispadne na nekom oglasniku da te se moze kontaktirat
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ruzna situacija...to treba prste polomiti...mnogi citaju forum...stavi ako imas sta slika...popis...nedjeljom obidji na autopijaci one sto prodaju polovan pribor...

pajdo77

Danas počinje SP u atletici tako da ljubitelji ove grane sporta ne bi rekli da nisu znali

pajdo77

Čitam da je neko djete u Križevcima stresla struja pa je prebačeno u bolnicu u Zagreb. Dodirnilo ribičkim štapom kablove. Hebem ti sreću takvu.