Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Ja probao tunu na roštilju i ništa to ne valja.  :tongue3: :ok:

Tuna - LEVO!  :hello2: :baba: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

nekinho

Nije to što si ti probao sa roštilja njihov čef.
Oni ti to jedu sa kakicom od pande, žabljim iznutricama, zmijskim nogicama, psećim jezikom, mačjim bjeloočnicama i za pravi štimung dodaju malo mlijeka svježe podojenog nosoroga... :stripii:
E to ti je onda merak.  :bye:

Kugla

Kako je u mom mjestu Petrijevci tradicija običaja Tri Sveta Kralja i ove godine djeca 4. razreda tradicionalno su pohodili domove, kako je i moj sin učestvovao evo i priloga sa HTV-a, srce mi puno, sine  :ok:

ps

Kugla, Marija Žlender moja dugogodišnja prijateljica, puno bolje izgeda u prilogu od tebe. :stripii: 

Kugla

Hehehe pa bilo bi nam čudno da ti ja bolje izgledam  :uf: Inače klinci nam idu zajedno u razred i oni su zvijezde ove priče

dac

Ma, ne da su zvijezde, oni su KRALJEVI.....   :icon_king:  :notworthy:  :icon_king:  :notworthy:  :icon_king:   :notworthy:

pajdo77

Na Doma tv opet počele serije "Smrtonosan ulov". Kaže valovi 12 metara i vjetar preko stotke a meni zima kad se maslačak pomakne :stripii:. Bome u ovoj što trenutno igra potonio brod,podavili se ljudi pa ti idi na vodu. :baba:

majstor

Opasno je na vodi, ali imam praznu glavu i šlauf oko struka, pa ne mogu potonuti. Kod njih helikopteru sa spasiocima treba par sati a kod nas vjerovatno par dana.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Kakve smo sreće garant će ju žbukat oni što kojima je zadnja bauštela bio Černobil i eto nestašluka.

miha

pa tu je već godinama...sada se malo proširuju...

pajdo77

Bila ona veća ili manja kad je blizu

majstor

Nagodinu ptičice će nam lajat, a djeca će se zvati Triglav.

nekinho