Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Otkuda jednom čovjeku ovlasti da napravi ovakvo sranje,pitao je ovog i onog,možeš si misliti. Pa to je ograničeno ko plot,taj misli da je Bogom dan. Zanima me samo razlika u šteti napravljenoj ovim idiotskim činom glede financija i kolika bi bila cijena uvoza električne energije za to razdoblje.

maverick

A daj nemoj hebat  :stripii: pa tko bi im dopustio da uvoze struju dok imaju vode u akumulaciji...koja je i namjenjena za to
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Harley

Citat: Rap  u Veljača 06, 2017, 12:37:51
Citat: Harley  u Veljača 06, 2017, 09:33:01
Sjećate li se kada je ispušten Borovik.
Tamo sam išao pecati od kad se otvorio, sad nisam bio tamo 20g.

NOKIA 3310
Postojao je razlog za to
Napunio se ponovo,bio izuzetno bogat ribom  ali s vremenom lose gospodarenje ga osiromasilo
Bio sam tamo kad je ispusteno, na stotine komada kapitalnih šarana, somova, smuđeva, ostalo u lokvama vode, gledao ostatke potopljenoga sela, od rampe desno.
Riba se 90% mogla spasiti.

NOKIA 3310
Living your dreams, do not dream the life

Rap

Ako se ne varam,spasena i odvezena u nepoznatom pravcu

pajdo77

Bar da su ostavili nešto vode,da riba preživi do porasta.

maverick

Pajdo...to ti je kao i ovo s ledom...cijela situacija je nasekirala nas par koji imaju čamce, a svim ostalim je to jedna velika atrakcija
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Mislim...šteta je. Da su portošili vodu za proizvodnju struje to mi je jasno,zato je ta voda na kraju krajeva i tamo al nebi Svijet propao nit bi oni sjedili u mraku da su ostavili metar ili koliko je potrebno da riba preživi. Pogotovo sad kada je voda hladna i riba ne troši toliko kisika kao pri velikim temperaturama. Uz malo zdravog razuma bilo bi po onoj narodnoj i vuk sit i ovce na broju.

Rap

pajdo77

Evo sad pišu kao što Rap kaže negdje prije da u jezeru ima vode,bilo je tako i prijašnjih godina i da ribočuvarima više smetaju ribokradice nego sam vodostaj. Već su ukebali nekoliko njih i pokupili mreže. Te novine svake pišu drugačije pa ti sad znaj pravo stanje stvari

kobac

Neretva hladna teče,.....
Ima vode ali toliko da se na većini izgleda može pregledati,..... Pojavilo se staro muslimansko groblje od visoke vode...

kobac

http://www.avaz.ba/clanak/275886/federalna-uprava-za-inspekcijske-poslove-o-stanju-jablanickog-jezera

obišli nakon 15-20 dana i to kad je voda počela rasti...kao svi su glupi a hidroelektra nije niš kriva...

rale2505

Ovako to radi "normalan" narod:

alex7777

pajdo77

Kod mene su potez Crkvene ulice u dužini od bolnice pa do Sarajevske radili lane od proljeća pa do Božića. A preključer su napokon došli iz plinare i promjenili mi samostojeći plinski ormarić koji je neki Baja sa bagerom tako pokupio da je izgledao ko da su ga krave žvakale. E to su žestoki momci. Zaposliš se kao mladić na izgradnji asfalta u ulici dužine 500 metara i kad dođe gradonačelnik presjeći vrpcu nakon završetka radova ti još imaš dva dana do penzije.