Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Nisu baš iz medija ali prijatelj mi javlja da se onaj kanal kod Ernestinova razlio,kako se zove ne znam. Sad kad treba štuka u mrijest i ako nemaju dobru ribočuvarsku službu te ribolovce da malo pripaze mogli bi doći nezvani gosti

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

šajzika

kazem ja vama da smo mi soferi  zakkon  :stripii: :stripii: :stripii: :icon_salut:
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

maverick

maverick

Ideja je odlična, mada sam siguran da je osmislio netko iz Todoricevog tima...

Mornar Popaj

...A bilo bi dovoljno i za navodnjavanje  :crybaby2: Jasno ko dan
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

No

Uopće nije bitno čija je ideja, :icon_thumright:  jer dobra stvar je dobra stvar, bez obzira tko ju smislio.  :ok:

Sg.Pepper

Trebali ste vidjeti kad je doticni poceo navodnjavati iz Grabova! Nista sta se njega tice nije dobro, napravit ce neki belaj samo mu treba vremena!
dec d vej aj lajk it....

majstor

Morat ću nazad kupiti svoju bivšu kuću na Puškašu.   :stripii: :stripii:

nekinho

Ako sam dobro zapamtio dotični je već u Baranji negdje oko Bolmana ili Jagodnjaka tako pod devizom navodnjavanja već pregradjivao branama prirodne rukavce i kanale u kojima se riba iz Drave mrijestila, evo gore je spomenuto i Grabovo, tako da sve što se radi radi daljnjeg profita odnosno poljoprivrede treba uzeti s rezervom jer ne radi se radi flore i faune nego samo radi opskrbe dovoljnom količinom vode. Uništavaju se prirodni okoliš i okolina i uglavnom se sve pretvara u mrtve vodotokove, protočne kanale poput rine, gdje nikakva vrsta ribe nema se naviku nastaniti a da ne kažem mrijestiti.