Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dac

Kako smijeniti ministra,njegove ljude....uvališ im "petu kolonu"!    :takoje:   :stripii:
I tada radiš što hoćeš....   :ok:

pajdo77

Didaaa!! Gdje se Dida izgubio? Evo u "24 sata" Iskra,njoj rekli da je debela a ona kaže da nije pa se razgaćila da im pokaže i dokaže. Bogme baš je što bi se reklo "čestita",ima je. :baba:

DIDAPATAK

..kako di sam..cijeli dan razmišljam kako da popravim moje staro baciklo..

http://vijestigorila.jutarnji.hr/galerije-fotki/vrijeme-je-za-bicikliranje/4/

:vrag: :eek:
a Iskra  :ok: :notworthy: :clap2:
.. :baba:

maverick

I tebe ce taj internet doci glave, kad Dara pogleda History...bice spavanja u luci  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..a u svakom zlu neko dobro  :dontknow:
..ja seljačina sa prebivalištem u centru grada  :stripii:

pajdo77

Lik vodi kamp za preživljavalje a dobio žuljeve paleći vatru :sha:,koju je usput rečeno uspio zapaliti za dva dana :rofl2:. O jado jadni :character0032:

fire193

Teorija je jedno, a praksa sasvim druga stvar....vjerovatno nije imao kod sebe onaj nož što u ručki bude i šibica :stripii:

pajdo77

Trebali su umjesto njega mene zvati,ja bi se snašo. Kresnio bi ovu što je sa mnom a kad se kreše bude i iskri i eto ti vatre :stripii:

dac

Vama je ta "iskrica" izgleda pomutila pamet....  :rofl2:   :stripii:    ....gdje god pošo,na Iskru došo !  :takoje:

pajdo77

To sve Dida zakuha,taman zaboravimo na nju kad je on odnekale iskopa i ajd nanovo :stripii:

dac

E da, ajd nanovno,po onoj Fata je Fata, dvaput je dvaput,al Iskra je svaki put...   :hello2:

maverick

A gle...za upaliti vatru na taj nacin...treba puno truda i malo srece...sigurno mu nije bilo lako...a i kokica zamazana blatom...ni od nje nije imao koristi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..em deran ima mekane ruke em drvo treba znati izabrati..a o sreći nećemo..
..imao je ono jutane vreće na sebi..mogao je napraviti

..s druge strane..to je ipak velik izazov,poprilično stresna situacija(a golotinja i komarci dodatno prave shanje) tako da bi ozbiljno razmislio o takvom maltretiranju tijela i duha ..
..a o blatu...lošem i blato smeta  :stripii:

maverick

A ovo je priprema do panja...mislio sam ono...u šumi si...i trebas vatru...pa tvrdo, pa mekano drvo...pa suha trava...palio par puta...ima posla za nas lijene  :stripii: