Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

a lako skuhati dobar fiš u Benkovcu .... :stripii:

majstor

Umjesto crvene paprike - stavlja se benkovački kamen.

pajdo77

Kaže "24 sata" da je neki Makedonski pop kupio gliser za 180 000 eura pa sad ekipa trenira za polaganje ispita. Gore nabacili dva merkurija,ukupne snage 300 konja koji piju 150 litara na sat ili oko 200 eura. Do dana današnjeg nisam znao čemu im služe oni štrikovi  zamotani oko trbuha kad ono to im treba kad vežu čamac za vez ili za skijanje na vodi. Čovjek uči dok je živ.

dravski pecaros

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Ostadosmo siromašniji za pravu Legendu.
Ali živjet će vječno u nama kroz svoje pjesme. I živio sam i rastao sam, i tugovao sam i ljubio, i plakao i bio sretan uz njih i njegov glas. Jedan od rijetkih kojem sam se divio od kada znam za sebe.
Počivao u miru.  :crybaby2:

nekinho

http://www.glas-slavonije.hr/371530/3/Zohari-na-ulicama-u-tolikom-broju-da-gradjanima-krckaju-pod-nogama

Valja li na ovo pecati? Jel tko do sada probao? Ako riba na to grize onda svaka čast gradskoj upravi što brinu o pecarošima i dijele nam besplatne mamce. Ajmooo, navali, još malo pa nestalo

šajzika

Citam pretezno po srpskim forumima posljednje pozdrave Srbi i svojevrsne pohvale.
Zaintrigiralo me , pa sam istrazivao i naletio na jedan clanak u novinama.
Pa ako neznate kao i ja :stripii: onda evo malo informacija.
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/on-je-ceo-svoj-zivot-pretvorio-u-godisnji-odmor-preminuo-najpoznatiji-srpski/q7m327c

Koga zanima moze dalje istrazivat ali i ovo je lijepo za procitat.
Audentes fortuna iuvat

Harley

Citao sam reportaže o njima, zbilja treba imati muda za to, lik je mislim umro prije par godina.

Poslano sa mog E6853 koristeći Tapatalk

Living your dreams, do not dream the life

šajzika

Prije cca mjesec dana je preminuo.
Svidja mi se onaj dio kako je davno prije uvidio da je  moderan način zivota loš.
Malo vremena za bilo sta, samo kuca i posao
Pitanje je samo hrabrost ili ludost, al vjerujem da mu je bilo bolje nego nama trceci s posla u krevet i obrnuto
Audentes fortuna iuvat

Harley

Odgojio je dvoje djece vrhunski, napisao je par knjiga, uvijek sam se divio takvim ljudima koji imaju muda za svoj cilj, ljudi tipa starog Kostelica ili Jože Horvata koji je sa jedrilicom oplovio zemlju!

Poslano sa mog E6853 koristeći Tapatalk

Living your dreams, do not dream the life