Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

feco

Ma dečki su fenomen. Kapa do poda  :notworthy: :notworthy:
POLAKO I BEZ VEZE

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

No

:eek:   :sha:  Ne kužim oduševljenje s lopovom. Mene je kao hrvata stid, što je taj čovjek hrvat i što moj narod sramoti po svijetu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Biseri  Hrvatske administracije;

"Molimo vas da nam pošaljete datum svoje smrti."
- iz dopisa Porezne uprave RH -

"-To nije moguće napraviti jer vidim da se skrbite o pokojnoj majci...."-- na šalteru

ljuska

ovo bi htio vidjeti da se desi nekom strujarošu ili mrežarošu ali lovački savez je izlobirao kod zakonodavaca da to bude tako ali od ribolovnog saveza to ne budemo vidjeli skoro volio bi da sam u krivu

joker

Ma to je mrtvo slovo na papiru.bas me zanima i jedan dali ce zavrsiti u zatvoru.a ti koji je najvise s time bave imaju dozvole tak da nista od toga.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

šajzika

Audentes fortuna iuvat

rale2505

Hoće biti oznaka i za količinu vode u gorivu?  :stripii:

maverick

U servis manualima obično piše opaska oko goriva...čini mi se da Tošo ide na 87 i više oktana....ako se ne varam...sve manje od toga moze samo povecati potrošnju...Ekologija je tu ionako samo marketing...ako budemo koristili ekoloski prihvatljivije gorivo...to znaci da ce biti "slabije" nego postojece i da cemo ga samo trositi jos vise i eto...kao da su ga poskupili i to dva puta. To je EU....zeljeli smo je...dobili smo je
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Sa EU plaćama poskupljenja ne bi bila problem. Ma živimo predobro i ovako.  :stripii: :stripii:

šajzika

Te oznake su koliko ima bio goriva unutra.
5 do 5posto , 10 do 10 posto  itd.
Znaci nije oktanski broj nego udio etanola
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ne znam što to točno znači ali s dosadasnjim iskustvom...čim je nesto bio...nikad nije jače uvijek je slabije...blaze itd itd  :stripii: