Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Ovako smo mi odrastali.. :stripii: bili su to neka čudna vremena...bas mi "drago " procitati da ima jos mjesta gdje se uziva kao prije 20 godina... :stripii: Tko je zalazio u disco bar Texas...sjeca se sigurno ovakvih scena bar dva puta tokom veceri  :uf:

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2049643
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Astacus

Koncert Mitra Mirića na Trgu hrvatskih branitelja
kod Vilijama Deda .

E to je bila igranka za pamćenje  :headbang: :stripii:

Tko je jedanput bio u toj našoj drevnoj šumi s onim divnim stabarjem, spravnim, čistim i visokim, kao da je saliveno, taj je ne može nikada zaboraviti ...    J.K.1888.

Kugla

Citat: maverick  u Prosinac 13, 2018, 09:11:05
Ovako smo mi odrastali.. :stripii: bili su to neka čudna vremena...bas mi "drago " procitati da ima jos mjesta gdje se uziva kao prije 20 godina... :stripii: Tko je zalazio u disco bar Texas...sjeca se sigurno ovakvih scena bar dva puta tokom veceri  :uf:

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2049643
U Texas smo izlazili prije 30 godina  :uf: zar smo tako omatorili  :uf:

maverick

Pa nije bas 30 ali ima dosta vremena...da da omatorili i to dobrano...šoranje vikendom je tamo bilo besplatno...jedino se štok cola plaćala puni gas  :stripii: Inače nisam neki nostalgičar ali slične stvari pokrenu sjećanja  :uf: Prvi lomovi, prvi izbijeni zubi...prve ljubavi...bilo je svega tamo

DIDAPATAK

..aha..samo Vas gledam (čitam)  :stripii:
..ma Texas je bio rekreacija ( ili sam ja bio preiskusan  :character0032:) naspram Satničkog 80-tih  :rofl2:
.. :baba:

miha

Citat: DIDAPATAK  u Prosinac 13, 2018, 13:51:28

..aha..samo Vas gledam (čitam)  :stripii:
..ma Texas je bio rekreacija ( ili sam ja bio preiskusan  :character0032:) naspram Satničkog 80-tih  :rofl2:
.. :baba:
....pa i 90 ....je satnički bio kaubojska kavana....ali i u "D"... znalo je biti veselo ....

maverick

Da da...mene je to podjsetilo na neki moj kraj a sve ostalo navedeno je samo nijansu bilo gore  :stripii: Mozda se rj najbolje sjeca D-a  :stripii: :stripii: Samo sto ne voli pričati o tim vremenima

pajdo77

Pa naravno da je tamo na vasu stranu bilo kaubojstine bando raspustena. Ovdje nizvodno bili samo mi ministranti,mir ko u raju

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

ljuska

to je maltene preko puta moje kuće poznajem neke sudionike bjelovar je oduvijek bio jebenica grad to je već folklor svaki vikend samo je sada zanimljivo jel su sudjelovali organi reda

mikac

Citat: Astacus  u Prosinac 13, 2018, 10:05:24
Koncert Mitra Mirića na Trgu hrvatskih branitelja

Sigurno je zapjevao onu... :hello2:..zvali ste na jedno piće  :pije:..ja ostadoh sve do zore.. :hello2:
Hodam polako, ali nikada unatrag.