Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Onda će mo u Mlaku karton graševinu i uz dve przene babuske se malo opustit, dati ce mo i okruglom dva deca

Poslano sa mog E6853 koristeći Tapatalk

Living your dreams, do not dream the life

Harley

Citat: Harley  u Studeni 20, 2018, 11:49:25
Citat: No  u Studeni 20, 2018, 11:38:56
Citat: Harley  u Studeni 20, 2018, 11:15:33
Jedino mi krivo što mi prijatelj No ne pije vino, naginje samo Cedeviti, ali ponijeti ću kilu cedevite pa nek si muti

Ajd"  dobro   :uf:  kad se prvi put sretnemo na vodi, ponesi dec,dva tog vina, popit ću nekako.
Ponijet ću ja deset deka parizera i dvije tri šnite kruha da ne pijemo na prazan želudac.   :stripii:
Ideš ti na proljeće samnom u vip salon ima da za tri sata jedan drugog zovemo prijateljice

Jbg nakin trece butelje jedino mi se malo tlak digne

mlb

Vinarija je brutalna ovako po slikama!  :notworthy: :notworthy:

Harley

Kažu da je među  najmodernijima u Europi, htio je čovjek uložiti novac u rodnu Slavoniju .

feco

Vrlo, vrlo impresivno.....svaka čast  :notworthy:
POLAKO I BEZ VEZE

pajdo77

Gledam u novinama kako je Ronaldo dosao u nekakav restoran i narucio butelju vina za 150 000 kuna a onda i drugu ali ova druga je neka losa berba cim dodje samo 75 000 kuna. Kazu u clanku zdanju nije ni popio zajedno sa djevojkom do kraja,hladno platio i otisao nasmjesen. Da mi vino tece iz tusa ja se kupo nebi jer ga ne volim al kakvo je to vino za tu lovu da mi je vidjeti ili je to ono klasicno JA TO MOGU preseravanje

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

ljuska

prvo te odšacaju koliko imaš u novčaniku pa po tome platiš butelju :stripii:

maverick

Pajdo nije to toliko da se pije ali kad to platis...rekreaciji koja mu je došla u pratnji gaćice same padnu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

POLAKO I BEZ VEZE

Harley

To ti je bilo prije par g Abramović u nekom restoranu narucio butelju vina za 10-12000 usd probali i kazu nije dobro daj drugu za 30000, ovu prvu kaze konobaru popijte vi međusobno, došli su bili na ručak , ručak koštao cca 350usd a sve ostalo još jedo 50000 i podijelio osoblju još 10000 tringelta, jbg kad vrag ima masti i guzicu slaninom maže, nije ni meni jasno da može toliko da košta butelja vina, meni je kod vina bitno samo to  da me nakon dvije butelje na boli glava i da nemam kiselinu u želudcu, inace mi je to max mjera dvije butelje.

im84

Ovo izgleda brutalno. To je budućnost, napokon neka proizvodnja.  :hi:
#foxrage
#fox_rage_fishing

majstor

Da su se naradili ne bi se razbacivali novcima. Na žalost, par ljudi ima sve novce na svijetu, a mi ostali sitniš.

Astacus

Citat: Harley  u Studeni 20, 2018, 20:39:02
To ti je bilo prije par g Abramović u nekom restoranu narucio butelju vina za 10-12000 usd probali i kazu nije dobro daj drugu za 30000, ovu prvu kaze konobaru popijte vi međusobno, došli su bili na ručak , ručak koštao cca 350usd a sve ostalo još jedo 50000 i podijelio osoblju još 10000 tringelta, jbg kad vrag ima masti i guzicu slaninom maže, nije ni meni jasno da može toliko da košta butelja vina, meni je kod vina bitno samo to  da me nakon dvije butelje na boli glava i da nemam kiselinu u želudcu, inace mi je to max mjera dvije butelje.

Ne vrijedi to ništa toliko, samo da nema takvih stvari gdje bih bogataši trošli novac .

Na Ribara po petnaest kuna . :headbang:

Plaća se dokazivanje pripadanja staležu.

Nekada se nosili dukati oko vrata i na šeširu
da se zna tko je tko . Danas se ne nose dukati
ali se nose torbice i satovi ... piju vina ...

Sa vremenom se šešir promjenio, samo ono ispod
ostalo isto .
Tko je jedanput bio u toj našoj drevnoj šumi s onim divnim stabarjem, spravnim, čistim i visokim, kao da je saliveno, taj je ne može nikada zaboraviti ...    J.K.1888.

majstor

To je par zavoja od mene, jako blizu. Ribe nema, samo čudovišta i nakaze. Uračunao sam sebe.  :stripii: :stripii: