Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Godine su izgleda samo broj...moj kolega Mr. J ima toliko godina i ide čamcem na pecanje, skoro pa svakodnevno ...i to se elanom 401..... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: pajdo77  u Rujan 21, 2019, 07:48:30
Ma zahebanciju na stranu ali kuda ide u tim godinama sam u ribolov? Jasno je da ne treba u krevetu čekati da rikne ali pobogu ima sedamdeset plus bezbroj godina. dovoljno je da otkliže u vodu sa nekog benta i kako će se popet gore? Dajte mu jednog da ide sa njim. Kako nije mogao nikog dozvat da mu pomogne oko ribe tako bi ga ku*ac čuli i da se davi ili mu pozli. Imam u susjedstvu par takvih živih grobova koji odu u svanuće i onda se po najvećoj žegi cvare do kojeg doba. Onda ga nema par dana,kaže nije mu bilo dobro. Pa ne bi bilo ni onom beduinu da je toliko na suncu. Starci a dječija pamet.
Neka on samo  ide na vodu. Bolje i da umre kraj vode nego u krevetu s pelenama.
Inace u zadnje  vrijeme vidim cesce i cesce ljude  65+ cak i 70+ koji su u izvrsnom psihičkom i fizičkom stanju, puno boljem nego mladi od 25 ili 30 tako da je definitivno  to samo neki broj koji nemora nista znaciti.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Bila je neka priča sa tim čamcem valjda na županijskoj panorami. Vidio sam snimke čamca kraj vodenice i kako otplovljava ali nisam popratio priču. Bilo bi dobro da zaživi,nova ponuda u gradu a valjda će se naći i oni koji žele obići grad i okolicu na ovaj način.

silure

Ono za godine slazem se sa šajzikom i  :red_indian:  :thumbsup:

pajdo77

Čitao u "jutarnjem" mislim da su Irci u sklopu nekog programa "uhvati,obilježi,pusti" u kojem broje populaciju tuna upecali jednu koja je težila 300 kila a takve na aukciji u Japanu postižu cijenu od 3 miliona eura. Znam iz prijašnjih članaka da se ta aukcija u Japanu održava jednom godišnje gdje se valjda hoće neki pokazati pa su i cijene nerealne taj dan ali i po dnevnim aukcijama na njihovim ribarnicama ova bi vrijedila desetke tisuća eura. Pa mi ni bandara ne bi pustili a ne tunu,bilo bi "krepala prilikom izvlačenja" pa smo ju eto silom prilika morali prodat da ne propadne :stripii:

silure

A nije bas tako, ja bandara bacim nazad, ako mi opet dodje onda ga pustim u sumu iza sebe  :stripii:

miha

http://www.glas-slavonije.hr/411741/1/Slavonija-uistinu-ima-odlican-proizvod-i-moramo-naci-nacin-da-gosti-dolaze-cijele-godine  .....hhehe što ste pecali pecali ste sada svi u turizam ....Pajdo odma otvaraj obrt ...OPG....turističku agenciju ...jebo štapove .... :stripii:

pajdo77

Piše da je prosječna potrošnja po gostu 12 eura. Dok mu ponudiš kao pravi slavonac neku rakijicu dobrodošlice pri ulasku u plovilo pa u toku vožnje šnitu-dvije šunke uz malo sira i poneki krastavac ti si u minusu 20 eura samo u klopi. Gdje je tu gorivo,kojekakvi porezi i doprinosi kojih ima bezbroj u državi a ni brod za početak nemam  :stripii:. Možda bi izvukao pozitivnu nulu da imam galiju pa nek veslaju sami,piju dravske vode a za prigrist im dat paštetu kupljenu na akciji i kruh od preključer uzetu iz pekare na veliko  :rofl2:.

silure

Jožef1

Citat: silure  u Rujan 27, 2019, 17:57:48
Pojdo  :icon_thumright:  :stripii: :rofl2:
pajdo je zakon  :icon_thumright: stvoren za ministra turizma  :takoje: to smo riješili  :hi:
Silure frende  :pirate: ako si išao ušumu po drva onda je  :ok: a ako ne, nebuš imel Božične luči na čamcu  :hi: koji divan dan a ja nisam bio na pecanju  :BangHead:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Jožef1

Citat: alex7777  u Rujan 27, 2019, 18:43:24
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/3572051/zbogom-cvarcima-i-kulenu-svinjokolja-se-moze-obavljati-samo-uz-dozvolu-i-pregled-veterinara/?utm_source=sprajcFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&utm_content=RTLdanas&fbclid=IwAR3FXxaOi6-9nN1rp1PJfXlhcdaLTvSxjodWmrOSGDQWl6DRtP-9XtJZETk   :pirate: :oussama-bin-laden:
Šta će nam EU govna još i tavane čistiti  :uf: A ova naša političko - potrčkala koriste kao reciklirani WC -papir  :uf: a  narod dobiva uvijek po  :violent1: evo njima  :pottytrain2:  stvarno nisu normalni  :sha:
Sve mi štima na kompu- ali skoro uvijek me nešto hebe kad god se prijavim na forum, javlja mi kako forum nije siguran  :sha:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

A uvjek postoje neki rizici.. Vidis dobar ulov na svom mjestu i ode tlak van kontrole primjer  :rofl2:

pajdo77

Gledao popodne na tv-u,počela atletikau Dohi. Za sve ljubitelje prava poslastica mada kažu da imaju sami natjecatelji problema i sa smještajem i ishranom. Naša maratonka otrovala pupu pa valjda nije ili neće nastupiti. Tako je to kad se sve vrti oko love a natjecateljima kako bude. Kažu navečer zna biti 30 stupnjeva. Trebali su onda organizirati prvenstvo oko Božića :rofl2: