Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Sa ovakovim i sličnim zakonima, dovest će nas do toga - da će nam WC školjke biti pune paučine  :pottytrain2:  :dontknow:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

miha

mislim da je to sve uredu zračno oružje nije više ni blizu onom na što smo mi navikli ...pucanje po kirvajima i gađanje vrabaca po dvorištima ( i to nije mogla svaka ) ...ovo oružje je vrhunsko... brzine su velike ...snaga ogromna skoro ko mali kalibri ...neču ni pričati o novoj ratnoj igri AIR SOFT ...oružje izgleda kao originali ..tako da se sa ovim slažem u potpunosti ....pisanjem koje kakvih primjedbi samo čemo ih navesti na neke nove ideje ...zato veži konja di ti AGA kaže i samo mirno .... :hi:

silure

Ma kakve zracne gluposti, ili bojevo ili nista...cak mi vise nije zanimljiv ni 5.56 nakon 12.7x99... Ja sam mali covijek i volim velike stvari  :stripii:

majstor

To je sistem mali čovjek veliki pimpek?  :uf: :stripii: :stripii:

silure

Jožef1

Citat: miha  u Rujan 19, 2019, 18:52:31
mislim da je to sve uredu zračno oružje nije više ni blizu onom na što smo mi navikli ...pucanje po kirvajima i gađanje vrabaca po dvorištima ( i to nije mogla svaka ) ...ovo oružje je vrhunsko... brzine su velike ...snaga ogromna skoro ko mali kalibri ...neču ni pričati o novoj ratnoj igri AIR SOFT ...oružje izgleda kao originali ..tako da se sa ovim slažem u potpunosti ....pisanjem koje kakvih primjedbi samo čemo ih navesti na neke nove ideje ...zato veži konja di ti AGA kaže i samo mirno .... :hi:
Kada Aga bude normalan, biti ćemo mirni s puno poštovanja  :hi: a dotle  :pirate: :oussama-bin-laden:  :stripii:

miha

Citat: Jožef1  u Rujan 20, 2019, 12:48:24
Citat: miha  u Rujan 19, 2019, 18:52:31
Kada Aga bude normalan, biti ćemo mirni s puno poštovanja  :hi: a dotle  :pirate: :oussama-bin-laden:  :stripii:
a hebiga zaiskali smo  evo nam ga ....al to sada nije tema ....

Jožef1

miha, slažem se s tobom 100% nismo u temi  :no: Dobro da nas ne brišu  :hi: barem smo/sam napisali sve ono što nam je na duši a toliko nas guši i to bez ikakve zle namjere   :hi:

silure

Airsoft je jedna fenomenalna igra i sam sam bio pripadnik jednog tima, ja bih to uveo u moderno ratovanje posto ocito neke zemlje toliko vole biti u ratu.. Ne bi bilo zrtava a u igri postoje isto tako pobjednik i gubitnik heh.. Pa nek se ratuje do mile volje  :stripii:

pajdo77

Stari je penicilin. "Nitko mi nije pomogao". Pa zoveš se Josip čovječe  :stripii: :rofl2:.

Jožef1

Citat: pajdo77  u Rujan 21, 2019, 00:50:36
Stari je penicilin. "Nitko mi nije pomogao". Pa zoveš se Josip čovječe  :stripii: :rofl2:.
pajdo77 - ima oko sokolovo,  :eek: čita s puno pažnje  :clap2: zanimljivo kako kod "čifuta"   :stripii: dolaze kapitalni šarani  :icon_scratch:  :ok:  Svaka mu čast, čovjek ima 76 godina, a ja kukam sa 63  :crutch:  :uf: Tko će ti danas pomoći, kada imaš biblijsko ime  :takoje: i ....  :hi:

silure

Svaka cast imenjaku.. Zasluzuje sve pohvale za tog divljaka je inace se ovakve ribe love samo u ribnjacima gdje uđes izbiras velicinu, zgrabis ga rukom, uslikas se s njime da svi vide koji si ti ribolovni maher, i onda ga vratis nazad,20min poslje vata ga drugi maher 30m dalje i postupak se ponavlja slikanje, 24sata,ma maher onoo.. Nema jaceg.. Ponos  :rofl2:

pajdo77

Ma zahebanciju na stranu ali kuda ide u tim godinama sam u ribolov? Jasno je da ne treba u krevetu čekati da rikne ali pobogu ima sedamdeset plus bezbroj godina. dovoljno je da otkliže u vodu sa nekog benta i kako će se popet gore? Dajte mu jednog da ide sa njim. Kako nije mogao nikog dozvat da mu pomogne oko ribe tako bi ga ku*ac čuli i da se davi ili mu pozli. Imam u susjedstvu par takvih živih grobova koji odu u svanuće i onda se po najvećoj žegi cvare do kojeg doba. Onda ga nema par dana,kaže nije mu bilo dobro. Pa ne bi bilo ni onom beduinu da je toliko na suncu. Starci a dječija pamet.

majstor

Očito je čovjek vitalan. Izvuči ovakvu ribu nije šala i za najzdravije.  :notworthy:
Mogao je vikati nekog da dođe pomoći, a to što je na vodi nije strašno. Kad moraš umrijeti, ja bi bolje na vodi nego u krevetu, osim u slučaju nekakvog dobrog i tuđeg mesa u gore navedenom krevetu.  :uf:  :stripii: :stripii: