Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Ovo je deka s kojom se već dugo pokrivamo pa mislim da će i taj govor mržnje pod nju.

"Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da nam nekak ne bu. Kajti, kak bi bilo da ne bi nekak bilo, ne bi bilo nikak, ni tak kak je bilo. Ar je navek bilo da je nekak bilo, kaj je bilo, a je ne, kaj neje nikak bilo. Tak i vezda bude da nekak vre bude, kak biti bude bilo da bi biti bilo." 

majstor

Nesmiješ im ni oca u vrh guzice.  :stripii: :stripii:

joker

Ma gluposti.stvarno koji je to debilizam.i sta uvesti ce pdv i opet ja necu biti zasticen na robu iz kine da platim pdv 300%.rekli suvda ce ukinuti onih 4.5kn za pakete sto posta uzima ali nisu.jucer mi postar donese paket i ladno sfrece te pare u djep bez potvrde bilo cega sam ode.sva sreca sto je zeni dao ne meni.ma svasta bi mogao napisati ali necu
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

nele01

Pa kod nas deru sve usi otpadaju. PDV 20% + jedinstvena stopa carine 10%, s tim sto se vrednost robe iz fakture ne racuna nego se uzima iz kataloga, a osnovica se racuna sve zajedno + troskovi ptt-a. Ljudi naruce robu iz kine, japana, usa i onda dobiju po 700-800 eur da plate troskove carine i pdv-a. Drugar naruci varalice koje vrede 40-50 eur a dobije da plati carinu i pdv cca.100 eur. Primenjuje se i na posiljke primljene od fizickih lica i na robu kupljenu sa elkektronskih prodavnica.

maverick

A u jednu ruku...ŽUTI su zlo koje ima tendenciju da sjebe sve sto vrijedi u Europi....sposobni su djeci napraviti igracke s radioaktivnim sirovinama...tjeraju djecu da rade u tvornicama...naši ganciji su gospoda za njih.....tako da..tesko se boriti protiv njih i ne treba ni gledati sve kroz novce...Uvjerenja sam da je ovo mjera da se okrenemo proizvodima iz Eu...ako je jos sto ostalo uopce
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ma kupovaće se ista roba, samo prepakovana i 300% skuplja.
A za sve ostalo se slažem.  :icon_salut:

joker

Pa nek nam daju placu ko u Eu pa necemo kupovati radioaktivno.a tocno sto je mossi napisao bit ce govno od artikala samo ljepse upakirano.ko i ono kad mi neko kaze kupuj hrvatsko.dalmosi nebi znali koliko bi trazili za litru extra neprcanog ulja a ni za nista im nije ajd za sijacicu ili plug podmazati da ne hrdja.ma neznam kud je to sve oslo.

alex7777

Citat: mossi  u Siječanj 16, 2018, 22:56:49
Ma kupovaće se ista roba, samo prepakovana i 300% skuplja.
A za sve ostalo se slažem.  :icon_salut:
Upravo to Mossi 110% se slazem stobom dok je ovaca biti ce i šišanja i zdravo žurim  :hi:

DIDAPATAK

.. :mt1032:..
..ma samo da se ja sutra probudim  :ok:
.. :baba:

joker

maverick

Mozes misliti...ljudi jedva cekaju da im udje svaka budala u dvoriste  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"