Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

:eek:   Ali ih "ribič" očigledno ne zna otkopčati   :stripii: :stripii:

majstor

Te brodogradilišta, te željeznica, te Petrokemija, te.... očito da država nezna gospodariti. Godinama se gubitašima ubrizgava novac poreznih obveznika a na kraju ipak propadnu. Predpostavljam da se novac daje na način - dam ti 10 miliona, a ti mi vrati 5. :evil6:
Željeznica ima više menađera nego radnika.  :glasses9:

TonyC

Dabogda imali samo menađere !

majstor

Citat: TonyC  u Travanj 29, 2019, 08:49:21
Dabogda imali samo menađere !
Onda će KoDar i moj kum strojovođa dobiti otkaz.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Lako je tuđim ku*em gloginje mlatit,tako i ovdje kao i u x državnih firmi. Daj ti menadžeru minimalac a ako svojom sposobnošću uprihodi neku lovu onda svima u firmi dobitak na jednake dijelove pa da vidimo. Ovako zdrobe milione svojom nesposobnošću i zna da za to ne odgovara,opet će to narod platiti. Neka prije ugovora o radu stavi u kalauzulu svoju imovinu,djedovinu kao polog pa ako zahebe ode sve na bubanj. Ni jednog menadžera u ovoj državi više nebi bilo. Bilo bi "tvornice radnicima" kao nekada. Ovako dobili tvornice za kunu,izvukli i rasprodali sve,silne milione zamračili i još im tamo neki šljaker sa minimalcem a koji nema veze sa tom firmom iz svog dohodka plaćajući porez sanira gubitke. U nekim zemljama bi se za takve stvari robijalo pa možda i glave padale.

majstor

Citat: pajdo77  u Travanj 29, 2019, 09:32:12
Lako je tuđim ku*em gloginje mlatit,tako i ovdje kao i u x državnih firmi. Daj ti menadžeru minimalac a ako svojom sposobnošću uprihodi neku lovu onda svima u firmi dobitak na jednake dijelove pa da vidimo. Ovako zdrobe milione svojom nesposobnošću i zna da za to ne odgovara,opet će to narod platiti. Neka prije ugovora o radu stavi u kalauzulu svoju imovinu,djedovinu kao polog pa ako zahebe ode sve na bubanj. Ni jednog menadžera u ovoj državi više nebi bilo. Bilo bi "tvornice radnicima" kao nekada. Ovako dobili tvornice za kunu,izvukli i rasprodali sve,silne milione zamračili i još im tamo neki šljaker sa minimalcem a koji nema veze sa tom firmom iz svog dohodka plaćajući porez sanira gubitke. U nekim zemljama bi se za takve stvari robijalo pa možda i glave padale.
Nemam šta dodat - to je to. :occasion14:

mossi

Nego ne pročitaj ni u jednim medijima, Pajdo jesi ti uspeo vodu popraviti?!  :uf: :stripii: :rofl2:

majstor

Lako za vodu. Dok se nije danas javio strahovao sam da ga je baka u onu silnu jamu zakopala. :uf:  :stripii: :stripii:

pajdo77

Kad smo već kod toga zašto ova naprava ima par prostih slova u svom imenu. Da nje nije bilo bila bi mi jajca do zemlje a ne kita. Ovo drugo će mi bit do zemlje jedino kad mi odrežu noge do kukova,što bi naš narod rekao,svako zlo za neko dobro

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

majstor

Makita bi ti otpala od štemanja da nema mašine.  :takoje: :stripii: :stripii:

ps

Da si se barem sjetio zvati prijatelja Duksona intelektualca za pomoć, on bi ti bio zahvalan da se malo makne od monitora, proširi horizonte s tom tornom. :rofl2:

rale2505

majstor

To je 20 km. od mene. Kad mi je žena to pročitala - izgurala me u ribolov po največoj kiši.  :stripii: :stripii: