Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

već smo svi čipirani čim imaš mobitel čipiran si znaju sve o tebi a ova maverikova je dobra samo na tim stranicama opet pokupiš virus :stripii:

kuka

Baš naprotiv. Ako šutimo , mogu što hoće...
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

DIDAPATAK

..a kad nisu mogli  :sha:
..od svih ratova i povijesnih događanja mali čovjek je ostajao mali čovjek..ako je bio čovjek, ako ne možda je kratkotrajno prodao dušu za neke šolde... i bio opet ispod nekog tko kroji..
.. :baba:

Kugla

Šajzika i Susjed, ne brinite nikakav krivi smjer, pridržavam se svih mjera, evo i danas dostavio sve papire za prošli mjesec knjigovodstvenom servisu na primjerenoj distanci

DIDAPATAK

..koliko vidim (bez naočala i adekvatno složenoj društveno političkoj situaciji  :stripii: ) na dobrom si putu.. :hi:
.. :baba:

maverick

Susjed...jbg nemoj se ljutiti ali kod tebe je sve naopako...distancu drzi od kuma..i tako...vecinom muskih...a njoj mozes prici blizi...nema tu korone  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

Kugla

Citat: maverick  u Travanj 01, 2020, 13:44:16
Susjed...jbg nemoj se ljutiti ali kod tebe je sve naopako...distancu drzi od kuma..i tako...vecinom muskih...a njoj mozes prici blizi...nema tu korone  :stripii:
Jao a ja se držim ko pijan plota slušajući stožer, sutra idem ponovno dostaviti papire  :stripii: :ok:

šajzika

Eno citam
U Srbiji zabrana izlaska od sub 13h do pon 5 ujutro.
Ovaj njihov ludji od nasih

Poslano sa mog SM-J330F koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

KoDar

Teška vremena u cijelom svijetu, ali mora se izdržati. Barem smo mi ribiči poznati po strpljivosti ( mislim, trebali bi biti ),ali nisu svi ljudi ribiči. Treba vjerovati da će ove teške mjere, ipak, polučiti bolje rezultate ako ih se ljudi pridržavaju. I kod nas ima ljudi koji sve olako shvaćaju ( manjina ), pa zbog takvih većina nagrabusi. Al što je, tu je...

šajzika

Uopce nije stvar u mjerama, stvar je u apsurdima.
Evo ti par iz osobnog iskustva:
Supruga radi od 8 do 16 a krkani su stavili da trgovine rade od 8 do 17.
Kada da ide u trgovinu, kako da kupi namirnice.   
Od jučer je kod kuce, zatvorili su joj firmu jer ne rade trgovine gdje nabavljaju materijal za daljnj rad.

Necu o kamionima i prijevozu jer tu  tek ima velikih apsurda.

Jedno su mjere a drugo uništavanje gospodarstva.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ima i ovdje lumena za robiju. Po novinama pišu da se veseljaci po Dalmaciji i ne samo tamo skupljaju po birtijama,zatamne stakla i onda opleti po piću. Valjda su oni pametniji nego mi što se pridržavamo zakona i preporuka. Onda će mi drečit ko jarci da im je propala sezona rentanja apartmana,pedalina i svega što iznajmljuju jer je Korona potrajala do devetog mjeseca. Toliko otoka i da mi takve ne možemo pohvatat pa natiskat na jedan i zaboravit na njih. Par kretena prave sranje cijeloj državi i još piče selfije,treba se tim i pohvaliti. Bože čuvaj Hrvatsku jer je mi očito ne znamo.

maverick

Susjedima još da ukinu internet i jebalo kevu ako na ulice ne izađu  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Ma kakvi...

Mnogi misle da ovako treba...
       Nema više divljeg bučka. :no: