Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Problem je kao i u svim područjima, premalo ljudi sa stavom i previše poltrona.

Mornar Popaj

Citat: retfala  u Ožujak 12, 2021, 21:38:05
Pa sirkan nikad u zivotu nije svirao za hajduk...zbog hajduka je u zatvoru..

Pa jasno, nije sudio on, ali je njegov pulen.
U svakom slučaju, rade šta hoće,
a narod nek se sekira
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

madmax

pajdo77

Samo neka sade. Treba zelenila,svagdje je dobro došlo sem u tanjur samo što mislim da u taj park ili šumicu ubrzo nakon sadnje neće nitko moći ući. Naime bit će kao i svi ostali parkovi te igrališta zasrani od kućnih ljubimaca neodgovornih vlasnika. Slabe koristi od toga imaju građani kojima su i ti parkovi na kraju krajeva namjenjeni ali to je već neka druga tema.

No

Tko kaže da je gužva   :stripii:  :stripii:

pajdo77

Mi tu izmišljamo te ove ringlice,te ovaj blank,neću ovaj halter oću onaj a kod ovih još ni Germine nisu stigle i love hebiga. Ne kupaj po čamcu,pazi da sidro ne baciš sa metar visine,ne lupaj veslom po površini nego tiho veslaj ko indijanac a ovdje gužva ko nekada u birtijama prije korone i nitko se ne buni. Drugačiji mentalitet ili šta,mi bi se počerupali međusobno da nas je ovoliko na tom malom prostoru. Ovo treba pustiti svima na potezu Hulova i okolice kad krene smuđ da vide kako je suživot sa drugim ribičima i te kako moguć  :stripii:

maverick

To je naša stvarnost....a tih 73 miliona razloga su najbitniji u toj priči
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

madmax

Nije jedini dinamo tako izgrađen

nekinho

Nije jedini to sigurno, ali je ovaj tekst odlično sažeo bit problema.
Baš me zanima što na to imaju reći svi zagriženi navijači ovog kluba...

dravski pecaros

Citat: madmax  u Ožujak 16, 2021, 14:38:37
Nije jedini dinamo tako izgrađen

Samo ču ti napisati "Nemoj miješati NK Dinamo i GNK Dinamo"  za prave ljubitelje nogometa to je dovoljno...nisam ovo stavio da se sa nekim pretjerujem nego čisto tekst je onako napisan o stvarnom stanju  problema   i to je od mene sve ..  :occasion14: