Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

Males i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

https://www.obz.hr/index.php/k2-listing/item/3623-pocela-izgradnja-terminala-u-rijecnoj-luci-osijek

Bas me zanima hoce li produbiti korito kako piše u tekstu da ne bi bilo kao onaj brod Bezdan od nedavno.
Sad se odjednom moze sve.
Audentes fortuna iuvat

madmax

pajdo77

Da bi ih obnovili trebaju živu vodu iz Drave i Dunava kanalima dovući u te močvare tj Kopački rit. Kako će to produbljivanje kanala izvesti i hoće li rjetki će doživjeti. Desetljećima se ne vadi ni pjesak ni mulj nit iz Drave nit iz kanala. Biljna vegetacija trune,pada na dno,troši se kisik jer je sve pliće a zeleni ne daju da se vadi pjesak jer on uz sve niži vodostaj sprečava slobodan protok iz rijeke u bare. To će biti samo na papiru a u zbilji qurac.

ossa

Najnovije vesti iz regije:

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Ja evo pišam doma od smijeha
 :stripii:  :rofl2:  :crybaby2:  :notworthy:

baka

Citat: ossa  u Veljača 03, 2023, 14:21:57 Najnovije vesti iz regije:

Jebeš mi sve, uzeo sam povećalo da mogu pročitat što tu piše i opet nisam ništa skontao :eek: Da li je to do mog stanja, jer sam cijeli dan jeo i pio :flasica:  :pije: nemam pojma, ali daj Jovane riješi to što prije  :uf:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

SMT

Ahahahahaahahahahaahahahah

Auuuuuuuuu.... Ja tek sada vidim

Majku ti j....m

Imaš pivo za ovo... ma ne, gajbu...

Sve istina, sto se motora tiče... jebem ti ravnicu i depresiju :stripii:  :stripii:  :stripii:

SMT

Citat: baka  u Veljača 03, 2023, 20:08:20

Jebeš mi sve, uzeo sam povećalo da mogu pročitat što tu piše i opet nisam ništa skontao :eek: Da li je to do mog stanja, jer sam cijeli dan jeo i pio :flasica:  :pije: nemam pojma, ali daj Jovane riješi to što prije  :uf:

Dinko,

Ne mogu ništa... Pukla bruka sto sam uzeo ovu šerpu.. tako je bilo i kad sam sa KTM prešao na konfekciju :stripii:  :hi:

profi012

Hahahaa, suze mi krenuše

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

madmax

pajdo77

Čitam da se kod Vukovara netko utopio navodno pokušavajući spasiti čamac od olujnog vremena