Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

crni74

Citat: pajdo77  u Kolovoz 21, 2023, 09:30:33 Čitam da je neko djete u Križevcima stresla struja pa je prebačeno u bolnicu u Zagreb. Dodirnilo ribičkim štapom kablove. Hebem ti sreću takvu.

Je, to je kod mene u KŽ. Mali je išel na potok Glogovnicu koji mu je par sto metri od kuće i direktašem je zapel za žice na pružnom prijelazu. :(
Dijete je dosta opečeno po rukama i nogama. Ne znam koja su oštečenja i u kojem je stanju dijete  :(  ali je kolko znam živo.

Prije nekih 10 tak godine je isto tak klinac negdje kod Đurđevca spojil žicu sa štapom i na mjestu ostal mrtav.
Vrag je taj grafit, treba paziti, a vrag nikad ne spava.

baka

I to nije sve, uz sve to još su dva čamca obili i opljačkali, nije ni bilo u novinama.
Navukli su se na čamce s kabinom, svakih par dana nekog opelješe. Izgleda da će to tako ići dok neko ne najebe ili dok ih ne uhvate.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

retfala

Iskreno nisam vjerovao da ovaj Krešin projekt može zaživjet. Drago mi je da sam pogriješio

hranki

Možda i bude nešto od Kreše :stripii:  :stripii:  :stripii:

rale2505

https://youtube.com/watch?v=Jb8T9X5K1AA&si=anwf0Ad8FzLQ9dOs

Ne znaš jel su luđi ovi liberlanđani ili naša policija.

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk

DIDAPATAK

..da nebi bio trajno baniran sa foruma nesmijem reći svoje mišljenje  :veryangry:
..al samo malo..probam..
..čini mi se daćemo morat vaditi još jednu ribolovnu dozvolu.. :vrag:
.. :baba:

šajzika

Daj detalje bez ruznih osobnih misljenja
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..ma jednostavno ovaj forum nije mjesto za teške teme  :clap2:
 i zato ga poštivam  :takoje:
.. :baba:

mossi

Pre neki dan u marini Apatin izlazne papire za  izvoz u Hrvatsku radio vrhunski Houseboat neke braon bronzane boje, što bi rekli i Tata bi sine. Prelep, ogroman. Ne znam mu namenu ni kupca, znam cenu, a ona je baš paprenaaa.

Žao mi što ga nisam fotografisao.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

šajzika

Audentes fortuna iuvat

retfala

Pohvala za policiju. Bio sam uvjeren da ce ih policija uhapsit.

šajzika

Kobac i kompanija :stripii: :hi:

Gdje je taj covjek uopce, ne javlja se vec jako dugo
Audentes fortuna iuvat