Šaran na rašljama by Maverick

Autor maverick, Veljača 28, 2016, 12:30:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Često ga pravim , ali malo prilagođeno mom roštilju, jednostavno brzo i ukusno...Biram divljaka izmedju 4-5 kg jer smo fina familija i ništa ne jedemo  :uf: Očišćenog šarana namažem smjesom od deci ulja šake soli i jedne kašike crvene paprike...s strane kože lagano pečem 40 min..i okrenem još s druge strane oko pol sata  :ok: Ne pravim rašlje vec ga jednostavno stavim u najveću žicu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

Običaj nam je da ga poslužimo uz bijeli umak s češnjakom, pečenim krumpirom i litrom crvenog vina  :ok:

Dejo

Pravio jednom, isti recept, isto u žici i fino za poludit. Jedino se moram ispraksirat koliko daleko od vatre ga postavit.
tko rano rani, sam u nju upada.

rj

Citat: maverick  u Veljača 28, 2016, 12:30:29
Često ga pravim , ali malo prilagođeno mom roštilju, jednostavno brzo i ukusno...Biram divljaka izmedju 4-5 kg jer smo fina familija i ništa ne jedemo  :uf: Očišćenog šarana namažem smjesom od deci ulja šake soli i jedne kašike crvene paprike...s strane kože lagano pečem 40 min..i okrenem još s druge strane oko pol sata  :ok: Ne pravim rašlje vec ga jednostavno stavim u najveću žicu...
šaran na rašljama bez vegete neće da može ....inaće nevolim vegetu ali u ovom slućaju jednostavno mora
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Prije sam samo stavljao vegetu i crvenu papriku , od prošle godine samo ovako.... :ok: Ima razno raznih recepata...i uz razno razna vina...moji nekako najviše vole ovako  :ok:

Klifton

Da li ga ostaviš koji sat tako namazanog tom smjesom da malo upije ili ga odmah pržiš?

maverick

Pa jedno sat vremena...dok se vatra ne razgori

kobac

uhhh prekrasno izgleda, mora da je jako fino...
vegeta ili nešto drugo, vjerojatno je stvar ukusa...

rj

ovo je roštilj šaran  :rofl2: di vidiš rašlje  :sha:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

kobac

Citat: rj  u Veljača 28, 2016, 13:10:58
ovo je roštilj šaran  :rofl2: di vidiš rašlje  :sha:  :stripii:

na koga se to odnosi?

maverick

Fino u naslovu teme piše "by Maverick" odnosno na moj način...radim ga dosta često na oduševljenje cijele obitelji ...tako da mi se cini da hebe tebe  :stripii:

kobac

Citat: maverick  u Veljača 28, 2016, 13:24:03
Fino u naslovu teme piše "by Maverick" odnosno na moj način...radim ga dosta često na oduševljenje cijele obitelji ...tako da mi se cini da hebe tebe  :stripii:

ha neznam baš-u mom komentaru se ne spominju ni rašlje ni roštilj..
jedino ako rj nije neš u glavi pobrko pa oma na moj com.. dao svoj... :rofl2: :rofl2: :uf: