Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

grga

hvala juri što me prijavi dobro pa   pročita taman počeo pisat :icon_cheers:znači grga 7 i 12  dva mjesta

Stepa

1.Darko031
2.kugla
3.Rajo + još netko
4. TonyC (cash holder   )
5. retfala
6. Jura
7. Grga
8. Grof
9. mossi
10. simba
11. michael1
12.SStim :love6:(stepa&slaven)
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

kićo

počelo ozbiljnije djelovat s organizacijom :whip2:

Slaven

ajd nek bude ovako, u ovisnisti o broju ljudi, a to ćemo još vidit u narednom periodu ja procjenjujem cca 25 30. Stepa i ja ćemo skuhat grah, a Rajo kako je reko nek donese divljeg i nek se skuha još jedan kotlić čobija, cuge nek svatko ponese koliko može i pribor za jelo, prije podne lagano vatrica kuhanje, divan,cuga pa klopa pa cuga itd itd ko koliko izdrži

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

simba

Prvo da vas sve pohvalim na entuzijazmu i želji da se okupimo i družimo uz dobru papicu i koju kapljicu.Osobno iz dugogodišnjeg iskustva bih vam predložio da se ne kuhaju dva različita jela što opet ne znači da ne možemo skuhati više manjh kotlića tako da što vieše ljudi može sudjelovati,jer vidim da vas ima zaljubljenika za pripremu naših autohtonih delicija.Dali to bio grah,čobanac,fiš,perket,paprikaš je potpuno nebitno,bitno je naše druženje uz vatru i dobru kapljicu.Isto tako bih naglasio da bi trebali gledati da nas to izađe što jeftinije i svaka vaša donacija što se mesa i ostalih potrepština tiče je dobro došla.Najlakše je odrediti šta se kuha po tome kakvo meso moženo najviše dobiti,zato vas molim da se izjasnite ako imate nešto na lageru.Što se mjesta tiče ja predlažem okupljanje na BAJTI iz jednostavnog razloga jer tamo imam sve pripremljeno za takve fešte....natkriveno je,spavaona za one koji malo više pomuzu,blizu okolice Osijeka,oni koji nemaju čamac mogu do udičarskog i ostali ih pokupe,agregat za duži ostanak i  lako se svi možemo vezati čamcima.Eto ako netko ima neku pametniju ideju neka slobodno kaže ja sam za sve akcije....

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Simbinjo ne poznamo se al upoznat cemo se na obostrano zadovoljstvo, nije u biti bitno sta ce se kuhat mozemo tu sad piskarat ovo ili ono to cemo telefonski dogovorit sa marijom kao kordinatorom. Predlazem i jedan radni  sastanak odbora za manifestacije sa ciljem donosenja odluka oko tocaka dnevnog reda sjednice.
Pa valjda smo mi ozbiljan forum, Mario sta kaze statut oko klope, cuge i ostalog, sta je sve dozvoljeno

maverick

pošto smo opusteni u svim smjerovima....sve je dopusteno  :icon_biggrin:

BORKO

1.Darko031
2.kugla
3.Rajo + još netko
5. retfala
6. Jura
7. Grga
8. Grof
9. mossi
10. simba
11. michael1
13. Borko 

Osobno sam za jednodnevno, cjelodnevno druženje, kao primarna djelatnost....pecanje može izostati komotno..
ako i bude kakva svirka, kontam da će biti tek naveče, a na to stignem   :headbang:...valjda.. :alas:  a možda možemo, ukoliko bude zatvorenog prostora, odraditi "tezgu" s karaoke party-jem ....to bi tek bilo napeto... :happy fourth:
Ðe ronimo ?

Stepa

Sve bolji prijedlog za boljim i postaje sve napetije a po svemu sudeći bit će i plesa oko štange :love7:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Kugla

To borko malo glazbice, ajme kako mi to fali od kad sam prestao svirati, poradi na tome zašto ne.

Hunter

1.Darko031
2.kugla
3.Rajo + još netko
5. retfala
6. Jura
7. Grga
8. Grof
9. mossi
10. simba
11. michael1
13. Borko 
14.Hunter (nadam se da cu uspjet iscimat zenu da me odveze i doveze)

toktiz

1.Darko031
2.kugla
3.Rajo + još netko
5. retfala
6. Jura
7. Grga
8. Grof
9. mossi
10. simba
11. michael1
12.SStim (stepa&slaven)
13. Borko 
14.Hunter (nadam se da cu uspjet iscimat zenu da me odveze i doveze)
15. toktiz

maverick

sto si se ti prijavio  :icon_biggrin: administracija ima obvezu da dodje  :icon_biggrin: