Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

TonyC

S obzirom da se nismo dugo okupili , a za ovu godinu , čini mi se i zakasnili ( osim neke slaninice ) red bi bio da dogovorimo kuhano vino i slaninu - naravno čim nam to vodostaj dozvoli !  ;)

jura

Tony ideja super, ajde malo to poguraj znaš da neko mora

retfala

maverick će odrediti datum :o to jedino zna , a organizaciju će prepustiti po običaju nekom drugom ;D

jura

Ako ga neko pozna to si onda ti, ali čuo sam da se jako promjenio. Sada kad podivlja i organizira sve e onda ćeš vidjeti šta je skup ;) ;D

maverick

ja sam za..jedno vikend dunavsko pecanje...ako dozvoli žena  ;D
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

To nije problem samo reci da ideš sa Retfalom ;D

Kugla

Slaninica, pecanje zvuči jako dobro, nadam se da primate i nas "nove" barem se nismo upoznali po tome nove.

Darko

ajmo što prije dok nije zahladilo :D
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

vidi s deckom kad ste slobodni pa javite datum  ;D
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

ja ću se organizirat , a dečko mora pitat ženu ;D
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

kićo

ak se ti vatiš dogovaranja,ništa ove godine od slanine ;D

maverick

retfala ce biti u organizacijskom odboru  :D

maverick

vodostaji se normaliziraju...pa red je da vidimo kako i gdje planiramo neko pecanje svinjica na raznjicu oli janjica oli slaninice oli....sta vec...
posto nas ima vec dosta prvo ide anketa drava ili dunav...dunav iziskuje camac na tom potezu...drava...skoro da i ne...mozemo na obalu...pa glasajte

na dunavu imamo i neko dvodnevno pecanje...na dravi bas i ne....jer nemam toliko camaca za sve  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

znaci drava jednodnevno druzenje na obali...simba se vec ponudio kao kuhar...
dunav..dva dana pecanje...drde mrde..oni koji su bili zanju kako to ide  :icon_biggrin:

anketa ce biti gore pa pucajte

river

ja sam za bilo koju opciju,eto makar da Vas upoznam(možda Vas i znam iz viđenja  :) ),jedino Maverika sam jednom na brzinu vidjeo....

genjura

pa ajde može samo ne 2.12. svinjokolja :confused4: