Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Životinja koju mnogi nece spominjati bar mjesec dana
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Da kraljevi!! Oni rade pratnje za nas!! Jes da isprva kad ih ljudi vide malo budu skeptični hoće li preživjet svirku ali kad zapraše onda razbiju sve predrasude!! :icon_biggrin:
A Kugla vjerovatno se odnekud i znamo ako si se bavio svirkom!!

mlb

Kugla ako se dobro sjećam ti si svirao sa nekim tamburašima iz petrijevaca !?

Mudri

Šta reći,slike same govore,žao mi je što sam moro ranije uteći,nemam ništa za dodat osim SIMBA legenda,majstor kuvače,lađa mu jako dobra......

Kugla

Citat: mlb  u Travanj 21, 2013, 23:31:59
Kugla ako se dobro sjećam ti si svirao sa nekim tamburašima iz petrijevaca !?
Tako je Petrijevački 5 tamburaški sastav prašili smo skoro 10 godina i onda razne okolnosti i morali prestati.

mlb

E da , znao sam da je neko ime sa brojkom! Eto nadam se da ću iduće okupljanje biti i ja slobodan pa da malo uživam!! :thumbsup:

Greys

dravski pecaros

vidim ima tu bivsih a i trenutnih sviraca tako da bi mogli osnovat tambusaski sastav za okupljanj... :icon_biggrin:

dus

a joj što je bilo dobro !   :blob1:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

iskreno nisam mislio da taka ekipa dobra skupiti....ali dokazali smo da smo ekipa za cistu 10.... :notworthy:  :notworthy:

TonyC

Pa dobro kume ajd sad reci pred svima kad si ti došo kući !  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

maverick

Dravski puno je to ljudova na hrpi, ali kad se podmaze cugom i klopom lako se sloze  :toothy12: a dus navodno taj dan nije ni stigao doma  :toothy12:

kićo

maverick