Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Kugla

I moj glas i ako neku pomoć trebaš Dravski samo reci.

jura

Ako me Simba preveze do bajte onda dolazim  :icon_thumright: , a nekog pića možemo i mi ponijeti  :hello2:. Ajeste brzi sa odgovorima  :icon_thumright:

dravski pecaros

jedino da dodem do simbe da vidim sta bi kuho i sta trebam kupiti ... :icon_thumright:

Retfalački mačak

Kugla

Komšija Dravski samo reci ako kako mogu pomoći oko bilo čega.

raso

Ja donosim domaću viljamovku :be happy:

dravski pecaros

jedino ak budes sa simbom pitaj jel moze on kuhati i sta bi kuho da kupit mogu sta mu treba .... :icon_thumright:

Kugla

Ok ti vidi što bi ti htio, Simba zna sve, a pitati ču ga nije problem.

dravski pecaros

svijedno grah..cobanac ...sam da kaze sta kupiti trebam....i

maverick

Razlog za okupljanje je odličan, ali nećemo tako...pošto ti je rodjendan..mozes kupiti neku cugu vise nego ostali...sto se tice troskova necemo kao ni do sad....skupicemo lovu da simba ili tko vec bude kuhao ne mora vaditi iz svog djepa...sto se tice bajte, mislim da je to dosta dugo vremena nemoguca misija....em trava , em poplava em komaraca ima za dvije milijarde....naci cemo neko drugo mjesto...na otvorenom...inace cemo izbudaliti, a i bajte ima neke svoje stalne posjetioce pa da i njima ne remetimo njihove termine......vidjecemo jos sta i kako, ali u ova teska vremena bolje svi damo nesto sitno pa se druzimo nego da jedan ima problem...a bitno je da imamo razlog  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Maverick, u potpunosti se slažem. Koja kuna nikom neće naštetiti, a opet svi zajedno treba da skupimo  :icon_thumright:

raso

Slažem se sa poglavicom, podjelimo troškove i svi zadovoljni, Dajte neki prijedlog za lokaciju, možda bi Emaus mogla biti dobra lokacija, ili čak bajer u Sarvašu pa se može i pecati

maverick

Simba i Perek su velike ljudine, ali iskreno podnesu jedan veliki teret na svakom okupljanju. Meni ja lako ja sam ljenčina po opredjeljenju i ne vatam se bas lako posla  :toothy12: ali ako je netko vrijedan ne mora još kupovati sve dodatke i hrpu sitnica koje se ni ne vide...skupimo ili po 30 ili po 50 kuna ili koliko treba ...kome se ide , daće prilog , kome se ne ide nece ...tako je najlkase...a bit je da se okupimo povodm rodjendana jer Dravski je od.ebao karijeru... :toothy12: kad se ozeni tko zna hoce li vise dolaziti  :toothy12:
A ne znam Raso...Drava nam je nekako ipak najbolja...tko zna gdje smijemo loziti vatru i da nas se skupi toliko ...bice sranja , ima da nas otjeraju i s najobicnije livade  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Bojim se da će Drava biti hebeno visoka, da je manja možemo i kod mene, a mislim da u Sarvašu nema nikakvih problema, a ko neko želi može se dići i šator pa zarondamo dan ili dva.