Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Pošto zima dolazi od nedelje, ja sam za jednodnevnu varijantu u blizini neke čarde!
Pecanje ne bi trebalo da bude prioritet nego druženje.
A lokacija da baš ako neko želi da peca neka peca, ostali uz hranu i piće - druženje!

Reka mi je svejedno!

Na Zelenom Otoku (batina - HR) bila jedna mala čarda, da li radi nemam pojma, ali odatle se može na šporove na pecanje.
Ko ima čamac može i uzvodno/nizvodno!  :laughing6:

Rajo

Kugla

Samo da se okupimo,a ako simba ima volje kuhati pa to treba iskoristiti,Drava ima nas i bez čamca,a kako kažu zima će sad stegnuti pa jednodnevno druženje bi bilo ok. Ali kako god večina odluči.

maverick

ajd ajd prvo mjesto da izaberemo pa cemo onda datum...kad to rijesimo retfala se vata posla  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

negdje na Dravi , prioritet je druženje i zajebancija , upoznavanje onih koji se neznaju......
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

Kud mali moju , haso ga prati u stopu !  :walk:

Stepa

Do sada su incijatori i organizatori bili DT Osijek,prvi je bacio kost TonyC pa neka dotični odredi datum i nema više cice mice.
Tko može može tko ne,morat će čekati drugu priliku :headbang:

Neka veterani malo odmore i dođu kao dragi nam gosti :thumbsup:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

vidi...bez tebe i slavena nema nista  :icon_biggrin:

Stepa

SS trupe su u uvijek na raspolaganju i u Slavenovo ime mogu napisat da mi častimo sa grahom :icon_salut:

Slaven

Ja predlažem doček nove godine, znam da je to nemoguće, to čemo kad budemo stari dedeki, a sad mi nije važno kad ja dolazim :icon_cheers:

Stepa

Slavene ti si kao Boško Buha uvijek me izbombardiraš sa ponekim postom :angel4:

Slaven

Ufff, a valjalo bi se malo izbombardirat, onako za dušu :sign12:

jura

Glasam za dvodnevno u Orahovici :hello2: