Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

Stepa

Danas posjetio Beograd :thumbsup: i samo jedan poziv dovoljan je bio da u najkacem mogucem roku dojde po mene ispuni mi sve zelje i cestitke :notworthy:,.
Ostavljeni poslovni zadaci,obaveze da bi jednog krkana vozio sa jednog kraja grada na drugi :hi:
Ostao sam bez rijeci  :crybaby2:,rjeci zahvale su malo i zvucale bi jadno :help:
Milija ovim putem Vam obecavam da cu vas ugostiti tri dana ako treba o vlastitom trosku kad sam vidio koliko ti nedostajemo  :hello:
Prijatelju Hvala ti od srca jos jednom :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Retfalački mačak

Uzmi si u obvezu da ga dovedeš na druženje.  :hello2:  :clap2:

twister011

Ihh bre Stepane, bas ga pretera :no: Pocrveneh u momentu
Zao mi je sto je sve bilo na brzinu, ali na zalost, izabrali ste najgori momenat za posetu Bgd. Jbti veliki grad, posebno pred praznike :BangHead:
Drago mi je da ste stigli zivi i zdravi :bye:

Stepa

:occasion14: :occasion14: :wave: :wave: nisam ni malo pretjerao :nono: :nono: poslije nove godine pratim vremensku prognozu i cim vrijeme dozvoli smatrajte se pozvanim a alatke neka budu spremne :fishing:

Kugla

Blagdani prošli, onaj srneći but još uvijek čeka da se pripremi, zauzima mi mjesto u zamrzivaču, ajde susjed oćemo organzirati nešto na bajti, jel viđaš Simbu da se to pojede da ne propadne ne valja da je dugu u dubokom. A i vrijeme je ok nije hladno. Graševina isto spremna pa sve uvjete imamo  :jede:  :drink2:

maverick

Vidjamo se cesto, navrati do pinokia da se dogovorimo....u ovim danima oni su pocesto i na pecanju i na bajti.... :bye:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Zvrcnuti ću Simbu a sutra kad budemo kum i ja išli iz grada naveće možemo i na kavicu u Pinokio i probati to dogovoriti ako ima zainteresiranih, siguran sam da je uobičajena ekipa uvijek za i naravno svi su dobro došli. Taj but tj.zadnja četvrt je cca 5 kg Simba će sigurno znati kako ga pripremiti.

Stepa

ne žurite sa tim butićem :notworthy: tražimo donaciju za sljedeći vikend imamo u planu skup  :smjeh: :smjeh: :crutch: :crutch: :character0032: :character0032: :baba: :baba: :pirate: :pirate: :jede: :jede: i ako dođe :red_indian: i društvo

Greys

Stepa to na animirani način   :icon_thumright:

Stepa

kolega malo nisi u điru ovdje kod nas je sve opća zajebancija na animiran način,svaki smajilć ima koga predstavlja kvaki je :character0032:,pero štaka :crutch:, :juzba je  :baba:,bojan didulić :drink2:, :pirate: moja malenkost itd............
dolazi munich iz minkena i bliži se kraj sezone pa običavamo to malo uz ove naše slavonske delicije na ražnjićima i nekom čorbicom, :jede: :pijan: :drink2: :flasica: i čuvenim josom harmonikašem malo se pobekeljit :tongue3: :tongue3: zajebancija do :crybaby2: :occasion14:

Stepa

malo atmosfere od prošle godine

ovaj što se najviše bekelji jeBR1 :character0032:(Kvačak) :stripii: :stripii: :stripii:

KvacakZu

zaboravio si stepa :pirate: ,munich  :walrus: ,ezio  :icon_h_skeleton:

ezio

Dobro si to pojasnio stepa  :clap2: Mislim da je u ova teska vremena malo zajebancije pa makar i po forumima lijek za dusu.

Stepa

DEFINITIVNO 18.01.2014 SUBOTA OD 10,00h skup
Lovački dom Cerna

Kao prošle godine pozvani su svi članovi foruma.
Ponijeti si:
-nešto za šibu oliti po šokački ražnjić za nemilosrdnu rotaciju tipa slanina,kobaja......
-cuga po osobnoj savjesti
-20,00 kn kotizacija za čobanac ili grah ,kruh itd.(munich što odluči čobi ili grah,kao gasterbajteru daćemo mu tu privilagiju :jede:)
-da taj dan ostavite sve probleme kući i dođete sa dobrom voljom na nezoboravn skup :smjeh: :smjeh: :smjeh: :smjeh:
-ako ste zaineresirani za tamburaše isto izvodljivo
-bilo bi onako fer kad bi se najavili tko će doć da znam koliko čorbice pripremit i sve ostalo što ide u organizaciski dio,može na pp ili da se udari popularna redealjka :occasion14:

organizaciski dio DT Crena :wave: :director: :director: